Σε συζητήσεις με τον Ντανίλο Σαντακρούζ ο Ατρόμητος (vid)

Σε συζητήσεις με τον Ντανίλο Σαντακρούζ ο Ατρόμητος (vid)

Μάκης Σταθάτος
Σε συζητήσεις με τον Ντανίλο Σαντακρούζ ο Ατρόμητος (vid)

bet365

Ο 27χρονος Παραγουανός επιτελικός μέσος Ντανίλο Σαντακρούζ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ατρόμητο.

«Δεκάρι» από την Παραγουάη έχει στην κορυφή της λίστας του ο Ατρόμητος. Πρόκειται για τον Ντανίλο Σαντακρούζ που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με 12 γκολ σε 39 ματς με τη Νασιονάλ της πατρίδας του.

Ο 27χρονος Παραγουανός επιθετικός μέσος (αγωνίζεται και ως δεύτερος φορ και ως winger) είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Περιστεριωτών, που εξετάζουν και άλλες δύο περιπτώσεις. Τον Σαντακρούζ έχουν βάλει στο... μάτι και αρκετοί μνηστήρες από την πατρίδα του (Ολίμπια), την Αργεντινή (Νιούελς και Ροζάριο Σεντράλ), Εκουαδόρ, Μαλαισία.

Ο Σαντακρούζ προέρχεται από 12 γκολ και 3 ασίστ σε 39 ματς με τη φανέλα της Νασιονάλ, στην οποία αγωνιζόταν 5 συναπτά έτη. Άλλα τόσα έπαιζε στην Λιμπερτάδ. Συνολικά έχει 33 γκολ σε 191 ματς στα πρωταθλήματα της χώρας του, δύο πρωταθλήματα Απερτούρα, δύο πρωταθλήματα Κλαουσούρα, ενώ ήταν αρχηγός της ομάδας Κ-20, που έφτασε ως τον τελικό του πρωταθλήματος Νοτίου Αμερικής και ηττήθηκε από την Αργεντινή των Κορέα (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Σιμεόνε (Νάπολι).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα