Άρης: Οι Αλβανοί γράφουν για ενδιαφέρον για τον Ρέντον Τζίτζα (vid)

Άρης: Οι Αλβανοί γράφουν για ενδιαφέρον για τον Ρέντον Τζίτζα (vid)

Newsroom
Άρης: Οι Αλβανοί γράφουν για ενδιαφέρον για τον Ρέντον Τζίτζα (vid)

bet365

Σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα, ο Άρης δεν έχει απλά στο μυαλό του τον 24χρονο επιθετικό Ρέντον Τζίτζα, αλλά προχώρησε και στην κατάθεση επίσημης πρότασης για την αγορά των δικαιωμάτων του!

Κατά την ιστοσελίδα «panorama sport», ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Ρέντον Τζίτζα, ο οποίος ανήκει στην ομάδα των Τιράνων από το 2021 και σε σύνολο 51 αγώνων έχει σημειώσει 32 γκολ.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι «κίτρινοι» προχώρησαν στην κατάθεση επίσημης πρότασης για την αγορά του παίκτη προσφέροντας ένα ποσό της τάξεως των 400.000 ευρώ καθώς επίσης και ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες που αναφέρονται δεν επιβεβαιώνονται από τον Άρη όπως και η ύπαρξη ενδιαφέροντος για τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα