Original: «Γιώργος Σταυρινός ΠΑΡΩΝ, Νίκος Καζαντζόγλου ΠΑΡΩΝ»

Original: «Γιώργος Σταυρινός ΠΑΡΩΝ, Νίκος Καζαντζόγλου ΠΑΡΩΝ»

Newsroom
Original: «Γιώργος Σταυρινός ΠΑΡΩΝ, Νίκος Καζαντζόγλου ΠΑΡΩΝ»

bet365

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια της ORIGINAL 21 αποχαιρετά τον Γιώργο Σταυρινό και τον Νίκο Καζαντζόγλου που έφυγαν από την ζωή ενώ βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δουν το ματς της αγαπημένης τους ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

«Με βαθύ το αίσθημα της θλίψης η οικογένεια της ORIGINAL 21 σύσσωμη αποχαιρετά τον Γιώργο Σταυρινό και τον Νίκο Καζαντζόγλου και μεταφέρει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων» αναφέρει η ανακοίνωση των οργανωμένων φίλων της ΑΕΚ και συνεχίζει ως εξής:

«Οι δύο αδερφοί μας άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο γήπεδο μας. Είναι πολύ λεπτό το θέμα και θέλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα γραφόμενά μας. Δεν είμαστε ειδικοί και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την αιτία θανάτου των αδερφών μας. Και αν ο Γιώργος ΜΑΣ ίσως δεν άντεξε από την ένταση του αγώνα, από το άγχος, από την αγωνία για την νίκη, δεν μπορούμε σίγουρα να πούμε το ίδιο και για τον Νίκο ΜΑΣ, ο οποίος έφυγε μια ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού σε ένα γήπεδο που πνίγηκε στα χημικά».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ORIGINAL 21 ΕΔΩ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα