Ολυμπιακός: Κοντά στη Φενέρμπαχτσε ο Σουάζο σύμφωνα με τους Τούρκους

Newsroom
Ολυμπιακός: Κοντά στη Φενέρμπαχτσε ο Σουάζο σύμφωνα με τους Τούρκους

bet365

Ο Γκαμπριέλ Σουάζο φαίνεται πως δεν απασχολεί μόνο τον Ολυμπιακό αλλά είναι ψηλά στη λίστα και της Φενέρμπαχτσε.

Η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει μπει σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό μετά την απόκτηση του Ροντινέι αλλά και το θέμα της πώλησης του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας βρίσκεται τόσο ο Τόνι Λάτο όσο και ο Γκάμπριελ Σουάζο, με τον δεύτερο να φαίνεται πως είναι μεγάλος στόχος για ακόμα μία ομάδα.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο 25χρονος Χιλιανός αμυντικός είναι κοντά στη Φενέρμπαχτσε με τον τουρκικό σύλλογο να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και να έχει επιταχύνει τις διαδικασίες για την απόκτησή του.

Μάλιστα το «aksam» τονίζει πως η παρουσία του Μαρσέλο στον ελληνικό σύλλογο δημιουργεί δεύτερες σκέψεις στον νεαρό ακραίο μπακ καθώς ίσως να μην έχει θέσει βασικού, με αποτέλεσμα η Φενέρ να κερδίζει προβάδισμα σε αυτό το κομμάτι.

Να σας θυμίσουμε βέβαια πως ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή μίλησε στο Gazzetta και παραδέχθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό αλλά δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα