Μπαριέντος: Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση δωροδοκίας

Newsroom
Μπαριέντος: Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση δωροδοκίας

bet365

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή την καταγγελία του ποδοσφαιριστή του ΝΠΣ Βόλου Ζαν Μπαριέντος για απόπειρα δωροδοκίας.

Το πρωί της Δευτέρας (9/1) έγινε γνωστό ότι ο Ζαν Μπαριέντος προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για απόπειρα δωροδοκίας από τον ατζέντη Γιώργο Τσουρή. Συγκεκριμένα, ο 32χρονος παίκτης υποστηρίζει ότι του έγινε πρόταση να δεχτεί 40.000 ευρώ για να αποβληθεί από ματς με τον Ολυμπιακό.

Τονίζεται ότι ο μάνατζερ, Γιώργος Τσουρής, Κύπριος στην καταγωγή, είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας Magicosports και στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθεί εάν ευσταθεί η καταγγελία για απόπειρα δωροληψίας-δωροδοκίας με βάση το Νόμο περί αθλητικής βίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα