ΟΦΗ: Πρόταση στη Γιαγκελόνια στον Μαρκ Γκουάλ, σύμφωνα με τους Πολωνούς (vid)

ΟΦΗ: Πρόταση στη Γιαγκελόνια στον Μαρκ Γκουάλ, σύμφωνα με τους Πολωνούς (vid)

Newsroom
ΟΦΗ: Πρόταση στη Γιαγκελόνια στον Μαρκ Γκουάλ, σύμφωνα με τους Πολωνούς (vid)

bet365

Πολωνός δημοσιογράφος κάνει λόγο για πρόταση του ΟΦΗ έχει κάνει πρόταση στην Γιαγκελόνια για τον Μαρκ Γκουάλ. 

Ο Πολωνός δημοσιογράφος, Κούμπα Σέβεριν, μέσω του λογαριασμού του στο twitter υποστηρίζει ότι ο ΟΦΗ έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του του Ισπανού επιθετικού, Μαρκ Γκουάλ.

Μάλιστα, τονίζει πως εκτός της ομάδας του Ηρακλείου πρόταση για τον παίκτη έχει κάνει κι η Βιζέλα από την Πορτογαλία.

Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής του πολωνικού συλλόγου, Λούκαστς Μασλόβσκι, κάνει σαφές ότι ο παίκτης δεν θα φύγει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αν κι αυτή είναι η πρόθεσή του.

Τονίζουμε ότι ο Μαρκ Γκουέλ είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως δανεικός στη Γιαγκελόνια από την Ντνίπρο. Εχει σκοράρει μάλιστα σε 18 ματς 8 τέρματα και έχει 3 ασίστ.

Στο βιογραφικό του έχει γράψει πως έχει περάσει από Σεβίλλη, την Καστίγια της Ρεάλ Μαδρίτης (6 ματς, 2 γκολ, 1 ασίστ), Τζιρόνα (22 ματς, 6 γκολ, 2 ασίστ), Σαραγόσα (29 ματς, 6 γκολ), Εσπανιόλ Β' (35 ματς, 13 γκολ), Σεβίγια Ατλέτικο (47 ματς, 15 γκολ, 6 ασίστ) και Αλκορόν (51 ματς, 6 γκολ 2 ασίστ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα