Οικογένεια Τσιριγώτη: «Δεν είναι ώρα για κακόβουλη κριτική, η αντεπίθεσή μας ξεκινά από το ματς με τον Βόλο»

Οικογένεια Τσιριγώτη: «Δεν είναι ώρα για κακόβουλη κριτική, η αντεπίθεσή μας ξεκινά από το ματς με τον Βόλο»

Οικογένεια Τσιριγώτη: «Δεν είναι ώρα για κακόβουλη κριτική, η αντεπίθεσή μας ξεκινά από το ματς με τον Βόλο»

bet365

Η οικογένεια Τσιριγώτη, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στέλνει μήνυμα συσπείρωσης και αντεπίθεσης ενόψει του ματς με τον ΝΠΣ Βόλο.

Κατά τη διάρκεια του ματς με τον Ατρόμητο, ο Ιωνικός έβγαλε ανακοίνωση κατά του διαιτητή Παπαδόπουλου χρησιμοποιώντας τα λόγια του Γιώργου Σπανού, με τα οποία πριν από μία εβδομάδα ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Περιστερίου έλεγε για το διαιτητή με τον Παναιτωλικό, Μαλούτα: «Επικίνδυνος, άσχετος, ανίκανος, ούτε για τοπικό»!

Μετά τον αγώνα στο Περιστέρι, η οικογένεια Τσιριγώτη στέλνει μήνυμα συσπείρωσης και αντεπίθεσης ενόψει του αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο. Η ομάδα της Νίκαιας είναι στην τελευταία θέση με μόλις μία νίκη και πέντε ισοπαλίες (8 βαθμοί) και η ανάγκη για να μπουν κι άλλοι πόντοι στο σακούλι είναι πιο μεγάλη από ποτέ.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός - Δήλωση της οικογένειας Τσιριγώτη!

Από την πρώτη μέρα σας υποσχεθήκαμε ότι η οικογένεια Τσιριγώτη θα είναι η εγγύηση αυτή που ο σύλλογος δεν θα υποστεί διάλυση αλλά ούτε θα μιζεριασει.

Επιστρέψαμε μετά από 14 χρόνια ξέροντας ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο, τίποτα δεν θα μας χαρίστει όμως έχουμε λόγο, έχουμε πείσμα, έχουμε εγωισμό ως οικογένεια, όπως ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έχει η οικογένεια του Ιωνικου από την ίδρυση της.

Ο κόσμος του Ιωνικού δεν λύγισε στα δύσκολα, αλλά βγήκε μπροστά λόγω της τεράστιας αγάπης του για την ομάδα. Έτσι και εμείς δεν πάψαμε ποτέ να προσπαθούμε, να δουλεύουμε, να επενδύουμε και να παρέχουμε ό,τι μπορούμε στην ομάδα μας, η οποία δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από καμία άλλη της πρώτης κατηγορίας.

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, δεν είναι ώρα για κακόβουλη κριτική και μηδενισμό που μοναδικό σκοπό έχουν το κακό της ομάδας μας. Είναι ώρα για στήριξη, φωνή και μαζική προσέλευση στο γήπεδο για ακόμη μια φορά, για τη φανέλα και το σήμα που αγαπάμε όσο τίποτα άλλο.

Η αντεπίθεσή μας ξεκινάει από το ματς με τον Βόλο.Δεν περισσεύει κανείς. Είμαστε συμπολεμιστες, είμαστε όλοι αδέλφια και μας ενώνει ένα κοινός ιερός σκοπός. Ο Ιωνικός μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα