Βόλος: «Σταματήστε την παραπληροφόρηση, ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσει τα 10.000 εισιτήρια που πήρε»

Newsroom
Βόλος: «Σταματήστε την παραπληροφόρηση, ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσει τα 10.000 εισιτήρια που πήρε»

bet365

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας αυτά που κυκλοφορούν πως κυκλοφόρησαν περισσότερα εισιτήρια από τα 10 χιλ. που είχαν ανακοινωθεί επίσημα για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα της Μαγνησίας διευκρινίζει πως η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχει παραλάβει 10 χιλ. εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι (08/01-16:00) κι αυτά ακόμη δεν έχουν εξαντληθεί κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει τεθεί κάποιο θέμα για αύξηση των διαθέσιμων εισιτηρίων.

Γι' αυτό η βολιώτικη ΠΑΕ ζήτησε να σταματήσουν η παραπληροφόρηση, αφού εμφανίστηκαν δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες που μιλούν για μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων προς διάθεση από τον πραγματικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Σταματήστε την παραπληροφόρηση του φίλαθλου κοινού. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει παραλάβει 10.000 εισιτήρια, τα οποία και δεν τα έχει διαθέσει όλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα