ΠΑΟΚ: Οι 11 «εκλεκτοί» του Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Τούμπας

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οι 11 «εκλεκτοί» του Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Τούμπας

bet365

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το αποψινό ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague.

Η μοναδική αλλαγή-παρέμβαση του Λουτσέσκου στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, είναι στο δεξιό άκρο της άμυνας με τον Ζόαν Σάστρε να παίρνει φανέλα βασικού.

Ο Φιλίπε Σοάρες είναι διαθέσιμος, ωστόσο ο Πορτογάλος χαφ θα αποτελεί μια επιλογή από τον πάγκο, καθώς το δίδυμο στη μεσαία γραμμή των Ντάγκλας Αουγκούστο και Στέφαν Σβαμπ «δεν χαλάει», ενώ στο «δέκα» υπάρχει, πλέον, ο φορμαρισμένος Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Oι ένδεκα που βρίσκονται στο αρχικό σχήμα είναι οι: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκη, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Κωνσταντέλια, Α. Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα