Κάουλι: «Πληρώνει την ρήτρα του στόχου του Παναθηναϊκού η Γεονμπούκ»

Σωτήρης Μυκονίου
Κάουλι: «Πληρώνει την ρήτρα του στόχου του Παναθηναϊκού η Γεονμπούκ»

bet365

Σύμφωνα με μέσο της Βουλγαρίας, η Γεονμπούκ ετοιμάζεται να πληρώσει τα 2,5 εκατ. ευρώ της ρήτρας του Κάουλι.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Λουντογκόρετς που βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φαίνεται πως είναι κοντά στην Γεονμπούκ, ειδικά αν η Νοτιοκορεάτικη ομάδα κάνει πράξει όσα γράφει η ιστοσελίδα «sportlive» και πληρώσει την ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ του ποδοσφαιριστή.

Οι «πράσινοι» έχουν κάνει δύο προσφορές μέχρι στιγμής έχοντας εισπράξει ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις, αφού δεν έφτασαν το ποσό της ρήτρας, που εκεί η βουλγάρικη ομάδα δεν θα είχε πλέον λόγο. Η πρώτη ήταν στα 1,7 εκατ. ευρώ και η δεύτερη στα 2 εκατ. ευρώ.

Η Γεονμπούκ σκοπεύει σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ να πληρώσει τα χρήματα της ρήτρας κι έτσι αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα το αν θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των τριών πλευρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα