ΑΕΚ: «Υπογράφει ο Κικάνοβιτς μετά από νέα βελτιωμένη πρόταση»

ΑΕΚ: «Υπογράφει ο Κικάνοβιτς μετά από νέα βελτιωμένη πρόταση»

Newsroom
ΑΕΚ: «Υπογράφει ο Κικάνοβιτς μετά από νέα βελτιωμένη πρόταση»

bet365

Ο 22χρονος Αμερικανός μεσοεπιθετικός με βοσνιακό διαβατήριο, που όπως είναι γνωστό βρίσκεται ψηλά στην «κιτρινόμαυρη» λίστα, είναι θετικός στη μεταγραφή μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε η Ένωση.

Το όνομα του Μπένζταμιν Κικάνοβιτς, όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta, είναι στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχει προκρίνει η AEK για την ενίσχυσή της την παρούσα μεταγραφική περίοδο ή το προσεχές καλοκαίρι. Πρόκειται εξάλλου για έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά άλλωστε ο προπονητής της ομάδας Ματίας Αλμέιδα και τον είχε δείξει στους ανθρώπους του κλαμπ.

Σύμφωνα με Μέσα της Βοσνίας λοιπόν ο 22χρονος μεσοεπιθετικός των Σαν Χοσέ Ερθκουεικς -που μετρά 6 γκολ και 5 ασίστ σε 32 συμμετοχές φέτος στο MLS- είναι θετικός στην προοπτική της μεταγραφής μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσαν οι «κιτρινόμαυροι».

Πιο συγκεκριμένα, ο Τύπος της Βοσνίας ανέφερε ότι η ΑΕΚ έβαλε στο τραπέζι νέα προσφορά και ο ίδιος είναι κοντά στο να απαντήσει θετικά. Προς ώρας δεν υπάρχει επιβεβαίωση, όμως ίσως υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα