Ολυμπιακός: Έντονη κινητικότητα στη Γαλλία για Σισέ και Σεντ Ετιέν

Newsroom
Ολυμπιακός: Έντονη κινητικότητα στη Γαλλία για Σισέ και Σεντ Ετιέν

bet365

Ο ερχόμενος Γενάρης αναμένεται... καυτός για τη Σεντ Ετιέν και ο Παπέ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού είναι μία από τις περιπτώσεις που κοιτούν έντονα στον γαλλικό σύλλογο.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν αποκλείεται να τον δούμε τον ερχόμενο Γενάρη να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, κάτι που είχε παραδεχθεί και ο ατζέντης του.

Ο διεθνής στόπερ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες και μία από αυτές είναι η Σεντ Ετιέν, στην οποία είχε αγωνιστεί για ένα εξάμηνο ως δανεικός τη σεζόν 2020/21.

Στη συμφωνία υπήρξε οψιόν αγοράς κοντά στα 13 εκατ. ευρώ όμως ο γαλλικός σύλλογος δεν είχε την οικονομική δύναμη ώστε να το υποστηρίξει με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στην Ελλάδα παρά τη θετική παρουσία που είχε.

Μετά από 1,5 χρόνο η γαλλική ομάδα φαίνεται πως επιστρέφει για την περίπτωσή του καθώς ο Λοϊκ Περίν τον έχει πρώτο στη λίστα του για τον ερχόμενο Γενάρη.

Συγκεκριμένα η Σεντ Ετιέν βρίσκεται στην τελευταία θέση της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας και η κατάστασή της όλο και χειροτερεύει, με αποτέλεσμα να ψάχνει ένα... φάρμακο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Βέβαια όπως είναι λογικό, η παρουσία του Σισέ στο Μουντιάλ του Κατάρ έχει ανεβάσει αρκετά την τιμή του και δεν θεωρείται τόσο εύκολη και... βατή επιλογή για τους Γάλλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα