Ελληνική διαιτησία: Στην τελική φάση του Μουντιάλ γυναικών η Χρύσα Κουρομπύλια

Newsroom
Ελληνική διαιτησία: Στην τελική φάση του Μουντιάλ γυναικών η Χρύσα Κουρομπύλια

bet365

Η Ελληνίδα διεθνής βοηθός διαιτητής Χρύσα Κουρομπύλια βρίσκεται στις επιλογές της επιτροπής διαιτησίας της UEFA για τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών που θα διεξαχθεί από τις 20 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου του 2023 σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Η Χρύσα Κουρομπύλια εδώ και χρόνια βρίσκεται σταθερά στους πίνακες διαιτησίας της Super League και έχει συμμετάσχει και σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Η Ελληνίδα διεθνής βοηθός το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν στις επιλογές της UEFA για την τελική φάση του Women’s EURO 2022, συμμετείχε στην διαιτητική ομάδα του τελικού του Champions League και το ερχόμενο καλοκαίρι θα δώσει το παρών και στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 20 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου του 2023 και θα λάβει χώρα σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα