Μπαλογιάννης: «Θέλω να δίνω το 100% όπου με βάζει ο προπονητής μου»

Newsroom
Μπαλογιάννης: «Θέλω να δίνω το 100% όπου με βάζει ο προπονητής μου»

bet365

Ο Κώστας Μπαλογιάννης αναφέρθηκε στην εικόνα του ΟΦΗ στο τελευταίο φιλικό πριν την επανέναρξη αλλά και στις τρεις ασίστ που έδωσε κόντρα στον Ιωνικό.

Ο ΟΦΗ επικράτησε με το ευρύ 7-0 κόντρα στον Ιωνικό, στο τελευταίο φιλικό πριν την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις και ένας εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Κώστας Μπαλογιάννης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μοίρασε συνολικά τρεις ασίστ (!) και αναφέρθηκε στην εικόνα αλλά και στο πώς έπαιξε η ομάδα.

Αναλυτικά: «Είμαι χαρούμενος που βοήθησα με τις ασίστ μου. Αυτό όμως που μετράει είναι η συνολική εικόνα και όχι το σκορ. Το σημαντικό σε αυτή την περίοδο είναι να βελτιωνόμαστε. Πάμε καλά, σε κάθε φιλικό βελτιωνόμαστε. Ακόμα και στο φιλικό με την ΑΕΚ παίξαμε καλά. Δεν έχω θέμα που θα παίζω, στην τελική ποδόσφαιρο παίζω, μου αρέσει αυτό που κάνω. Θέλω να δίνω το 100% όπου με βάζει ο προπονητής μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα