Άρης: Η Χέρτα Βερολίνου αποχαιρέτησε με σεβασμό τον Βλάντιμιρ Νταρίντα

Άρης: Η Χέρτα Βερολίνου αποχαιρέτησε με σεβασμό τον Βλάντιμιρ Νταρίντα

Newsroom
Άρης: Η Χέρτα Βερολίνου αποχαιρέτησε με σεβασμό τον Βλάντιμιρ Νταρίντα

bet365

Η Χέρτα Βερολίνου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα στον οποίον ευχήθηκε μάλιστα «καλή τύχη» στον Άρη!

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άρη για τον Γενάρη καθώς ήδη υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών. Το μόνο που απέμενε ήταν η αποδέσμευσή του από τη Χέρτα Βερολίνου κι αυτό έγινε σήμερα (14/12). Μάλιστα η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή τον οποίον ευχαρίστησε για την προσφορά του. «Περισσότερα από επτά χρόνια και 190 ανταγωνιστικά παιχνίδια, είναι ένας πραγματικός φίλος της Χέρτα. Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα εντάχθηκε στον Άρη. Σ’ ευχαριστούμε Βλάντι και σου ευχόμαστε τα καλύτερα – για πάντα θα είναι μέλος της οικογένειας της Χέρτα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η Χέρτα

Μάλιστα στο ίδιο post της γερμανικής ομάδας στο Twitter φιλοξενούνται δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Χέρτα, Φρέντι Μπόμπιτς. «Ο Βλάντι πάντα πρόσφερε το μέγιστο των δυνατοτήτων του για το κλαμπ και μας πρόσφερε πολλές σπουδαίες στιγμές όλ’ αυτά τα χρόνια. Κυρίως όμως, είναι τρομερό άνθρωπος. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσπάθειά του στη Χέρτα και να ευχηθούμε στον ίδιο και στην οικογένειά του ό,τι καλύτερο στο μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα