Ολυμπιακός: Ο προπονητής της Κόβεντρι εξήγησε γιατί δεν έγινε το φιλικό

Ολυμπιακός: Ο προπονητής της Κόβεντρι εξήγησε γιατί δεν έγινε το φιλικό

Newsroom
Ολυμπιακός: Ο προπονητής της Κόβεντρι εξήγησε γιατί δεν έγινε το φιλικό

bet365

Τον λόγο που δεν πραγματοποιήθηκε το φιλικό με τον Ολυμπιακό αποκάλυψε ο προπονητής της Κόβεντρί.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στα φιλικά παιχνίδια με το ματς κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» το ερχόμενο Σάββατο (10/12, στις 19:00).

Μέχρι στιγμής μετράει μία νίκη με τη Χάντερσφιλντ (2-0) και μία ισοπαλία με την Σταντάρ Λιέγης (3-3), ωστόσο ήταν να παίξει ακόμα ένα φιλικό κόντρα στην Κόβεντρι, το οποίο ακυρώθηκε.

Ο Μαρκ Ρόμπινς αναφέρθηκε σε αυτό, τονίζοντας πως ο αγγλικός σύλλογος ακύρωσε το φιλικό λόγω της κατάστασης που βρισκόταν η ομάδα εκείνη την στιγμή.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν πολύ νωρίς για εμάς. Με τους τραυματισμούς γύρω από την ομάδα και την προσπάθεια να βρουν το δρόμο τους, χρειάστηκαν μια ανάσα. Η πλειονότητα έκανε κάποια δουλειά όσο έλειπαν, αλλά αυτή η εβδομάδα ήταν να βάλουν τη δουλειά στα πόδια τους για να συνεχίσουν την επόμενη εβδομάδα».

@Photo credits: Από το επίσημο Social media του προπονητή

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα