Ολυμπιακός: Θα πάρει 630.000 ευρώ από την παρουσία των Ίνμπομ Χουάνγκ, Ουί Τζο και Παπέ Σισέ στη φάση των «16»

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Θα πάρει 630.000 ευρώ από την παρουσία των Ίνμπομ Χουάνγκ, Ουί Τζο και Παπέ Σισέ στη φάση των «16»

bet365

Η παρουσία παικτών στους «16» του Μουντιάλ πριμοδοτεί τους συλλόγους με 210.000 ευρώ ανά ποδοσφαιριστή, κάτι από το οποίο θα ωφεληθεί και ο Ολυμπιακός.

Εκτός από το γεγονός πως το όνομά του ακούστηκε και στο Μουντιάλ του Κατάρ λόγω των παικτών του ο Ολυμπιακός θα έχει και οικονομικά κέρδη. Μέσω του προγράμματος ωφέλειας των ομάδων της FIFA οι σύλλογοι με παίκτες στο Παγκόσμιο του Κατάρ θα εισπράξουν χρήματα και αυτή τη φορά είναι περισσότερα από την αμέσως προηγούμενη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός όμως είχε και τρεις από τους τέσσερις παίκτες του, τους Παπέ Σισέ, Ουί Τζο και Ινμπόμ Χουάνγκ που συνέχισαν και στη φάση των «16». Ο κάθε παίκτης για τη φάση αυτή δίνει στην ομάδα του το ποσό των 210.000 ευρώ. Άρα στη... σούμα ο Ολυμπιακός θα πάρει από τους τρεις παίκτες λόγω της συμμετοχής τους στη συγκεκριμένη φάση το ποσό των 630.000 ευρώ.

Η Σενεγάλη αποκλείστηκε από την Αγγλία χάνοντας με 3-0. Η Νότια Κορέα έχασε με 4-1 από τη Βραζιλία και έμεινε εκτός της συνέχειας του θεσμού.

Η πρόβλεψη μάλιστα για τους παίκτες από τη FIFA έχει να κάνει και με προηγούμενες ομάδες τους. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία δηλαδή θα αποζημιώσει και όλες τις ομάδες στις οποίες ήταν ο κάθε παίκτης (με παρουσία στον θεσμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου φυσικά) τα τελευταία 2 χρόνια πριν την έναρξη του Μουντιάλ του Κατάρ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα