Άρης: Κρίσιμη εβδομάδα για Νταρίντα, «τελειώνει» αύριο από τη Χέρτα

Άρης: Κρίσιμη εβδομάδα για Νταρίντα, «τελειώνει» αύριο από τη Χέρτα

Newsroom
Άρης: Κρίσιμη εβδομάδα για Νταρίντα, «τελειώνει» αύριο από τη Χέρτα

bet365

Αύριο (7/12) ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του Βλάντιμιρ Νταρίντα στη Χέρτα Βερολίνου και πλέον απομένει να ξεκαθαρίσει ο τρόπος μετακίνησης του Τσέχου μέσου στον Άρη.

Κρίνοντας και από τα γραφόμενα στον γερμανικό Τύπο, κοινός παρονομαστής στις πληροφορίες επί της υπόθεσης του Βλάντιμιρ Νταρίντα είναι η συμφωνία του με τον Άρη για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Από τη στιγμή που το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή παραμένει σε ισχύ, ο Άρης διατηρεί σιγή ιχθύος αν και στην πρόσφατη συνάντηση του Άλαν Πάρντιου με τους ρεπόρτερ του Άρη ο Βρετανός παραδέχθηκε ανοιχτά ότι ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο βασικός στόχος για την ενίσχυση του άξονα της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με την «Bild», ο Νταρίντα θα αποχωρήσει από τη Χέρτα Βερολίνου άνευ οικονομικής αποζημίωσης και για την ακρίβεια τον ενέταξε σ’ ένα γκρουπ τεσσάρων παικτών οι οποίοι θα πάρουν την ελευθέρας τους. Επί τούτου, ο Άρης δεν έχει πει το παραμικρό καθώς περιμένει την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων της πλευράς του παίκτη με τη γερμανική ομάδα. Αυτές θα κορυφωθούν στις επόμενες ημέρες καθώς αύριο (7/12) ο Νταρίντα θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Χέρτα – στο φιλικό παιχνίδι με τη Μπράουσβαϊκ – καθώς θα ακολουθήσει άδεια ενός μήνα σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο Άρης περιμένει τις οριστικές εξελίξεις ούτως ώστε να τρέξει τη διαδικασία άμεσης άφιξης του παίκτη στη Θεσσαλονίκη για να μπει και στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα