Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος από το πώς δουλέψαμε, κέρδος ότι έχουμε περισσότερους παίκτες για τα επίσημα ματς»

Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος από το πώς δουλέψαμε, κέρδος ότι έχουμε περισσότερους παίκτες για τα επίσημα ματς»

Newsroom
 Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος από το πώς δουλέψαμε, κέρδος ότι έχουμε περισσότερους παίκτες για τα επίσημα ματς»

bet365

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε πολλούς λόγους για να χαμογελά μετά το τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Κύπρο και την ολοκλήρωση της εκεί προετοιμασίας του.

Με νίκη (4-1) επί του Αρη Λεμεσού ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ τη μίνι-προετοιμασία του στην Κύπρο και ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε λόγους να χαμογελά. «Μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, τα πάντα εδώ κύλησαν φανταστικά, η οργάνωση ήταν πολύ καλή, οπότε μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Οι προπονήσεις κύλησαν πολύ καλά, αλλά είναι τελείως διαφορετικές από τα επίσημα παιχνίδια, δουλεύουμε σε τελείως διαφορετικά κομμάτια, είμαι ικανοποιημένος με τον χρόνο που δουλέψαμε και πώς κύλησαν τα πράγματα για εμάς», σχολίασε αρχικά. Και συνέχισε. «Μπορώ να σας πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα φιλικά και την χημεία των ποδοσφαιριστών, το μεγάλο κέρδος είναι ότι κατάλαβα ότι έχουμε περισσότερους παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στα επίσημα παιχνίδια».

Στον Ρουμάνο κόουτς μεταφέρθηκε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» σημείωσε αρκετά γκολ και με διαφορετικούς παίκτες. «Δίνει αυτοπεποίθηση και κάνει τους παίκτες χαρούμενους, αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο, ειδικότερα στη φάση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει ανεξάρτητα με τη θέση. Το θέμα είναι να βρίσκει η ομάδα ποδοσφαιριστές να σκοράρουν».

Για τις διαφορές της χειμερινής με την καλοκαιρινή προετοιμασία ανέφερε ότι «είναι πολύ μεγάλη η διαφορά, το καλοκαίρι μιλάμε για ποδοσφαιριστές που έρχονται και δεν ξέρουν που βρίσκονται, δεν ξέρουν εμάς, δεν ξέρουν τους συμπαίκτες τους, τον τρόπο που θέλουμε να αγωνιστούμε. Μετά από ένα διάστημα πέντε μηνών, είναι πολύ φυσιολογικό να βλέπουμε τελείως διαφορετικά πράγματα, παίκτες που καταλαβαίνουν πολύ περισσότερο τους συμπαίκτες τους και τον τρόπο που θέλουμε να αγωνιστούμε, αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά».

Κλείνοντας μίλησε και για την κατάσταση του Αουγκούστο. «Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο…».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα