Πάρντιου: «Είναι μεγάλο κέρδος η επιστροφή του Ντουκουρέ»

Πάρντιου: «Είναι μεγάλο κέρδος η επιστροφή του Ντουκουρέ»

Newsroom
Πάρντιου: «Είναι μεγάλο κέρδος η επιστροφή του Ντουκουρέ»

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Σέικ Ντουκουρέ ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι το 3-5-2 που χρησιμοποίησε είναι μια ακόμη τακτική επιλογή.

Ο Βρετανός προπονητής του Άρη εμφανίστηκε σε… χρόνο ρεκόρ στην αίθουσα Τύπου και ο λόγος ήταν προφανής. «Καλή τύχη στην Αγγλία», είπε στον επίλογο των δηλώσεών του και αποχώρησε για να δει τον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του απέναντι στη Σενεγάλη για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Σήμερα παίξαμε σ’ ένα διαφορετικό σύστημα πάνω στο οποίο θα πρέπει να δουλέψουμε. Για μας ήταν ένα χρήσιμο φιλικό παιχνίδι. Γενικώς έμεινα ικανοποιημένος από την αντίδρασή μας, παρότι είχαμε πρόβλημα στο πρέσινγκ», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στο τελικό αποτέλεσμα. «Δεν μας άξιζε το 0-2 αλλά το αποτέλεσμα διορθώθηκε στο τέλος. Μπορώ να πω ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη έστω καθυστερημένα. Από εκεί και πέρα είχαμε κι μείς 2-3 παιδιά τα οποία αγωνίστηκαν σήμερα. Η επιστροφή του Ντουκουρέ είναι το μεγαλύτερο κέρδος ο οποίος μάλιστα ήταν θετικός», συμπλήρωσε.

Ρωτήθηκε για το ντεμπούτο του Έντουιν Ροντρίγκες. «Καταρχήν ο Έντουιν έχει συνηθίζει να παίζει σε διαφορετικό σύστημα, οπότε ήταν λίγο δύσκολο γι’ αυτόν. Παρόλο αυτά είχε καλές επαφές και στιγμές στο παιχνίδι. Η γενική εικόνα μου είναι θετική».

Σε ερώτηση για το αν ο τραυματισμός του Νικολά Ενκουλού μπορεί να τον βάλει σε σκέψεις ως προς τη χρησιμοποίηση του 3-5-2 είπε: «Είναι πρόβλημα για την ομάδα ο τραυματισμός του Ενκουλού αλλά δεν επηρεάζεται το σύστημα. Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια και είναι σημαντικό να έχεις εναλλακτικές επιλογές. Η ομάδα έπαιξε και στο προηγούμενο παιχνίδι το 3-5-2 γιατί έχει τους παίκτες για να το υποστηρίξει. Είναι μια εναλλακτική επιλογή για μας. Καθώς θα παίξουμε με την ίδια ομάδα τρεις φορές σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα είναι σημαντικό να τους βάλουμε ερωτήματα και προβληματισμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα