Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (04/12) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (04/12) στο Gazzetta

bet365

Η πρόκριση Αργεντινής και Ολλανδίας, οι μεταγραφές σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και τα 10 εκατ. ευρώ που θέλουν στο Λιμάνι για τον Ιν-μπεόμ.

«Πάνω από το 10 εκατ. ευρώ για Ιν-μπεόμ θέλει ο Ολυμπιακός»

Sport Day: «Πάνω από 10 εκατ. ευρώ θέλει ο Ολυμπιακός για τον Ιν-μπομ, είναι κοντά πολύ καλό φορ οι ερυθρόλευκοι, γίνεται παιχνίδι για στόπερ και αριστερό μπακ. Ανεβαίνει στον Παναθηναϊκό ο Αμαλάχ, τρελό σενάριο για Ζίβκοβιτς. Μέσι λαμπρός οδηγεί την Αργεντινή, εύκολα στους «8» η Ολλανδία.

Live Sport: Ιδού το δίκιο του εξάστηροΛίο τρέλα, με οδηγό Ντούμφρις η Ολλανδία. Τα τρία πλεονεκτήματα για τον Γιαχανμπάκς, επέστρεψε και επίσημα ο Νίκος Παππάς. Φουλ για στόπερ ο Ολυμπιακός, αγόρασε και Ρέτσο. «Γιουβέντους για Αντρίγια Ζίβκοβιτς».

Φως των Σπορ: Με ενδεκάδα έκπληξη στο φιλικό με Σταντάρ ο Ολυμπιακός. «Βάλτε γκολ» η οδηγία του Μίτσελ, τρέλα για Ιν-μπέομ, τι ισχύει για Ρέτσο. Δια πυρός και σιδήρου η Αργεντινή. Άλλη Ολλανδία.

Πρωταθλητής: Θέλει Κοβνάτσκι ο Ολυμπιακός, τον κυνηγάει κι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αρχίζει επαφές ο Θρύλος και για τους παίκτες του Μουντιάλ. Διαδήλωση για τον Μαρσέλο με δεκάδες Ισπανούς στην προπόνηση για χάρη του. Γιατί είναι βαρόμετρο ο Φαλ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αθλητικές εφημερίδες: Πρόβα με Φερνάντες η ΑΕΚ, τετ α τετ Λουτσέσκου με αρχηγούς

Ωρα των σπορ: Ναι, αυτή ήταν ΑΕΚ για τη νίκη επί του Προμηθέα (73-70). Πρόβα με Φερνάντες, τεράστια νίκη με 10-7 επί του Εθνικού για την ομάδα πόλο.

Metrosport: Πρόοδος; Απόδειξη για Αρη. Το ρίσκο στην περίπτωση του Τέγιο, ο Πάρντιου περιμένει στο σημερινό φιλικό να δει στην πράξη όσα δούλεψε στο διάστημα για διακοπής. Αρχηγοί και δάσκαλοι. Τετ α τετ Λουτσέσκου με Βιεϊρίνια, Καντουρί και Ίνγκασον. Ανίκητος στο κάστρο του ο Μακεδονικός, πάτησε στην κορυφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα