Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: 1-1 με σκόρερ τους φορ τους

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: 1-1 με σκόρερ τους φορ τους

bet365

Οι Μπαράλες και Κιάρτανσον βρήκαν από μία φορά δίχτυα και το φιλικό του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο δεν ανέδειξε νικητή.

Από ένα γκολ σημείωσαν σήμερα (3/12) Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος και αυτόματα δεν ανέδειξε νικητή (1-1) το μεταξύ τους φιλικό στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Στο πρώτο ημίωρο οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή (Μουνάφο-Ντε Μποκ) και η ανάπαυλα βρήκε το παιχνίδι χωρίς σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που το άνοιξαν με τον Κιάρτανσον στο 54', μετά από γύρισμα του Ροτάριου, λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μπαράλες, ενώ στο 57' ο Ριέρα έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Στο 63' και το 86' ο γκολκίπερ Μάριτς των Περιστεριωτών πιστώθηκε δύο πολύ καλές επεμβάσεις στο σουτ και το πλασέ των Ιγκλέσιας και Προύντζου αντίστοιχα, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Αργεντινός χαφ των Αρκάδων έκανε ένα κομβικό stop στον Ροτάριου που έβγαινε στην αντεπίθεση.

Τελικά ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τασουλή ο Μάριτς δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Μπαράλες έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Χουάν Ντομίγκεθ, Ρεγκίς, Ριέρα, Σίτο, Μπενίτο. Επαιξαν και οι: Τσιφτσής, Τασουλής, Καστάνιο, Ιγκλέσιας, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Μπαράλες, Τιλίκα, Αντζουλάς, Προύντζος, Κανελλόπουλος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μάριτς, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Χατζησαϊας, Ερλινγκμαρκ, Οικονομίδης, Κουέν, Τζοβάρας, Κλωναρίδης, Μουνίθ, Τζαβιδας Επαιξαν και οι Οικονομίδης, Μαυρομμάτης, Ροτάριου, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ, Στρούγγης, Γκονζάλες, Πομόνης, Αθανασίου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα