Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (03/12) στο Gazzetta!

Newsroom
Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (03/12) στο Gazzetta!

bet365

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου στέκονται στην επική ανατροπή της Κορέας των Χουάνγκ που άφησε έξω την Ουρουγουάη, την τρίτη σερί νίκη του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα και στα μεταγραφικά των μεγάλων της Superleague.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, η μεγάλη ανατροπή της Κορέας και ο Αμαλάχ για Παναθηναϊκό

Sport Day: Ο «superman» Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ που οδήγησε την Κορέα στην μεγάλη ανατροπή επί της Πορτογαλίας και την πρόκριση και ο διεθνής Μαροκινός μέσος Αμαλάχ, που συμμετέχει στο Μουντιάλ και ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

Live Sport: «Πύραλος» για οκτάδα ο Παναθηναϊκός που έκανε το διπλό στο Κάουνας κόντρα στην Ζαλγκίρις σπάζοντας το αήττητό της. Έγινε... της Νότιας Κορέας στο Μουντιάλ με τους δύο Χουάνγκ και την παρέα τους να ανατρέπουν το ματς με την Πορτογαλία και να παιρνούν στην επόμενη φάση.

ΦΩΣ των Σπορ: Η μάχη των παικτών του Ολυμπιακού για μία θέση στα χαφ, η τρομερή ανατροπή και πρόκριση της Κορέας που άφησε έξω την Ουρουγουάη και το χάλκινο μετάλλιο της Κορακάκη.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ο Ολυμπιακός έχει στην μεταγραφική του λίστα τρεις παίκτες από το Μουντιάλ. Φήμες για Άβιλα και ομάδα από την Πολωνία και για Καμαρά και ομάδα από την Τουρκία. Ο Μίτσελ που αφήνει την σφραγίδα του στον Ολυμπιακό.

Αθλητικές εφημερίδες: Οι τελικές αποφάσεις του Αλμέιδα και η πίστη του Ελ Καντουρί στο νέο ΠΑΟΚ

Ωρα των Σπορ: Οι τελικές εισηγήσεις του Ματίας Αλμέιδα για το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και το πως θα κινηθεί η ΑΕΚ θα έρθουν μετά το τέλος της μίνι προετοιμασίας. Ποια η φιλοσοφία του Αργεντινού και οι παράμετροι που θα εξετάσει.

Metrosport: Η αποκλειστική συνέντευξη του Ελ Καντούρί που «υπογράφει» πως ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον και ο Άλαν Πάρντιου που έθεσε ως στόχο τον Άλαν Πάρντιου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα