ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Τζίνο αποχαιρέτησε την Πλατένσε και έρχεται Ελλάδα

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Τζίνο αποχαιρέτησε την Πλατένσε και έρχεται Ελλάδα

bet365

Ο Φεντερίκο Τζίνο είπε «αντίο» στην Πλατένσε που έπαιζε μέχρι πρότινος και άμεσα θα γίνει κάτοικος Ιωαννίνων και παίκτης του ΠΑΣ.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος ώστε ο Φεντερίκο Τζίνο να γίνει παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Ουρουγουανός μέσος αποχαιρέτησε σήμερα (1/12) την Πλατένσε και άμεσα θα βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του.

Ο 29χρονος κεντρικός μέσος είχε από καιρό προχωρημένες επαφές με τον «Αγιαξ της Ηπείρου», πρόσφατα διευθέτησε και τις τελευταίες λεπτομέρειες της αποδέσμευσής του από το club της Αργεντινής και είναι ζήτημα ημερών (αν όχι ωρών) να γίνει κάτοικος «Ζωσιμάδων».

«Ευχαριστώ καλαμάρια (σ.σ. παρατσούκλι της Πλατένσε). Ηταν τιμή για εμένα. Εκπληρώσαμε τον κύριο στόχο της παραμονής. Εύχομαι επιτυχίες στο μέλλον», έγραψε σχετικά.
...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα