ΠΑΟΚ: Νέες ευκαιρίες, νέες δοκιμές από Λουτσέσκου κόντρα στη ΑΕ Λεμεσού

ΠΑΟΚ: Νέες ευκαιρίες, νέες δοκιμές από Λουτσέσκου κόντρα στη ΑΕ Λεμεσού

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Νέες ευκαιρίες, νέες δοκιμές από Λουτσέσκου κόντρα στη ΑΕ Λεμεσού

bet365

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τέταρτη ημέρα της παρουσίας στην Κύπρο, με τη διεξαγωγή σήμερα του δεύτερου φιλικού (18:30 – Novasports Start) κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού στο «Τσίρειο».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν πολύ πάνω στην τακτική στις δύο προπονήσεις που έγιναν την Τετάρτη (30/11) στο αθλητικό κέντρο των ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας.

Υπάρχει εξήγηση για την πολύ δουλειά στην τακτική από τον Ρουμάνο τεχνικό, που βλέπει το διάστημα της μίνι προετοιμασίας στη Μεγαλόνησο ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουλέψει σε συγκεκριμένα κομμάτια και πράγματα που έχουν επίδραση στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, που εναντίον της ισραηλινής Ασντόντ (4-1) έδειξε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Για τον Λουτσέσκου το σημερινό δεύτερο φιλικό (18:30 – Novasports Start) του ΠΑΟΚ επί κυπριακού εδάφους κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού στο «Τσίρειο» είναι μια ευκαιρία να δει σε ποια κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές και το κατά πόσο έχει προχωρήσει η διαδικασία αποτύπωσης στο χορτάρι όλων όσων δουλεύει πάνω στην τακτική.

Οι πολλές επιλογές στις περισσότερες θέσεις αυξάνουν τον ανταγωνισμό και είναι χαρακτηριστικό ότι από τις δοκιμές διαφορετικών ενδεκάδων έμειναν έξω οι Μιχαηλίδης, Σελιμάι, Λύρατζης (συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα) και ο Ντάντας που θα ενσωματωθεί σήμερα με την αποστολή στην Λάρνακα, καθώς είχε επιπλέον ημέρες άδειας, λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική ελπίδων της Πορτογαλίας.

Ο Ρουμάνος προπονητής χρησιμοποίησε δύο εντεκάδες, μ’ αυτή των «πορτοκαλί» που λογικά θα τη δούμε να παίζει στο πρώτο ημίχρονο του σημερινού φιλικού και την απάρτιζαν οι: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

Η δεύτερη ενδεκάδα αποτελούταν από τους: Ζίβκοβιτς, Τσαούση, Νάσμπεργκ, Κάργα, Βιερίνια, Φιλίπε, Κούρτιτς, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μουργκ και Τόμας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα