ΠΑΟΚ: Πρόβα από Λουτσέσκου ενόψει του δεύτερου φιλικού στην Κύπρο

ΠΑΟΚ: Πρόβα από Λουτσέσκου ενόψει του δεύτερου φιλικού στην Κύπρο

ΠΑΟΚ: Πρόβα από Λουτσέσκου ενόψει του δεύτερου φιλικού στην Κύπρο

bet365

Την Πέμπτη (01.12) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την ΑΕΛ Λεμεσού στις 18:30 στο Τσίρειο στη Λεμεσό. Πολύ δουλειά από Λουτσέσκου στο κομμάτι της τακτικής.

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου το αυριανό δεύτερο φιλικό (18:30 – Novasports Start) του ΠΑΟΚ επί κυπριακού εδάφους κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού στο «Τσίρειο» Στάδιο είναι μια ευκαιρία να δει σε ποια κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές κι το κατά πόσο έχει προχωρήσει η διαδικασία αποτύπωσης στο χορτάρι όλων όσων δουλεύει πάνω στην τακτική.

Ο Ρουμάνος προπονητής χρησιμοποίησε δύο εντεκάδες, μ’ αυτή των «πορτοκαλί», που λογικά θα τη δούμε να παίζει στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού, να απαρτίζεται από τους: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκη, Ίνγκασον, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

Η δεύτερη ενδεκάδα αποτελούταν από τους: Ζίβκοβιτς, Τσαούση, Νάσμπεργκ, Κάργα, Βιερίνια, Φιλίπε, Κούρτιτς, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μουργκ και Τόμας.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ανέβηκαν οι ρυθμοί την Τετάρτη (30.11) στη Λάρνακα για τους παίκτες του Δικεφάλου, με το τεχνικό επιτελείο να έχει ετοιμάσει γι’ αυτούς ένα διπλό πρόγραμμα σε υψηλή ένταση.

Το πρωί της Τετάρτης (30.11) μετά το ζέσταμα ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στο κομμάτι της αμυντικής και σε παιχνίδια μικρών σχέσεων. Το απόγευμα τα πράγματα ήταν πιο απλά. Προθέρμανση, rondo και στη συνέχεια παιχνίδι 11 Vs 11.

Το πρωί ο Ίβαν Νάσμπεργκ εκτός λόγω χτυπήματος που δέχθηκε στη χθεσινή προπόνηση, έκανε θεραπεία και το απόγευμα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, όπως κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο Λευτέρης Λύρατζης από την πλευρά του ξεκίνησε τη μέρα με γυμναστήριο και στη συνέχεια βγήκε στο γήπεδο και δούλεψε ατομικά».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα