ΑΕΚ: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία

Newsroom
ΑΕΚ: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία

bet365

Την πρώτη της προπόνηση στην Ολλανδία πραγματοποίησε η ΑΕΚ.

Πίσω στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες της ΑΕΚ καθώς έκαναν την «πρώτη» τους στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Grand Hotel Ter Duin.

Η ομάδα έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (27/11) στην Ολλανδία και το πρωί της Δευτέρας (28/11) μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (27/11) στο Burgh Haamstede της Ολλανδίας. Σήμερα Δευτέρα, οι «κιτρινόμαυροι» του Ματίας Αλμέιδα, ξεκίνησαν το προπονητικό τους πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του Grand Hotel Ter Duin.

Το πρωινό ήταν δύσκολο για τους παίκτες της ΑΕΚ, αφού μετά από άδεια 12 ημερών, αρχικά βρέθηκαν στο γυμναστήριο για δυνατό πρόγραμμα περίπου μιας ώρας και στην συνέχεια στο γήπεδο, για προπόνηση υψηλής έντασης. Ο καιρός ήταν σύμμαχος στο ξεκίνημα της «μίνι» προετοιμασίας, αφού μετά από αρκετές μέρες που έβρεχε συνεχώς, σήμερα Δευτέρα οι συνθήκες ήταν σαφώς βελτιωμένες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα