Πάρντιου και ποδοσφαιριστές του Άρη είναι στο κατάμεστο Παλέ

Πάρντιου και ποδοσφαιριστές του Άρη είναι στο κατάμεστο Παλέ

Newsroom
Πάρντιου και ποδοσφαιριστές του Άρη είναι στο κατάμεστο Παλέ

bet365

Αντιπροσωπεία της ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη βρίσκεται στις κερκίδες του Αλεξανδρείου στον αγώνα της μπασκετικής ομάδας με την Καρδίτσα για την Basketleague.

Το Αλεξάνδρειο είναι κατάμεστο καθώς στις κερκίδες του βρίσκονται περισσότεροι από 5.000 φίλοι της ομάδας παρότι ο αγώνας με την Καρδίτσα δεν κατατάσσεται στους εμπορικούς της σεζόν. Είναι όμως ένα στοιχείο ενδεικτικό της αφοσίωσης του κόσμου αλλά και των στενών δεσμών που έχουν αναπτυχθεί με την τωρινή ομάδα. Εκεί βρίσκεται και αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας προεξέχοντος του Άλαν Πάρντιου. Στη φωτογραφία που ανάρτησε η ΚΑΕ Άρης στον λογαριασμό της στο Facebook διακρίνεται ο Γιάννης Καστρίτης να καλωσορίζει τον Βρετανό τεχνικό μαζί με τον Απόστολο Τερζή.

Μάνου Γκαρθία, Άντρε Γκρέι, Μάρβιν Πίρσμαν, Μόουζες Οντουμπάτζο και Πάπε Σέικ Ντιόπ επίσης βρίσκονται στο Αλεξάνδρειο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα