Ολυμπιακός: Η Μαγιόρκα θέλει τον Βρσάλικο σύμφωνα με τους Ισπανούς

Νότης Χάλαρης
Ολυμπιακός: Η Μαγιόρκα θέλει τον Βρσάλικο σύμφωνα με τους Ισπανούς

bet365

Λίγες ώρες μετά την είδηση πως ο Σίμε Βρσάλικο αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, ήδη μία ομάδα δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Οι αρκετοί τραυματισμοί ήταν ο λόγος που ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Σίμε Βρσάλικο, παρότι ο ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Κροάτης ακραίος μπακ ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και στην Ισπανία, ήδη έχει εμφανιστεί μία υποψήφια ομάδα.

Σύμφωνα με το «elgoldigital», η Μαγιόρκα είναι ο σύλλογος που θέλει να κάνει δικό του τον 30χρονο αμυντικό και να του προσφέρει μία τελευταία ευκαιρία να αναγεννήσει την καριέρα του.

Με τα «ερυθρόλευκα», ο Βρσάλικο μέτρησε συνολικά εννιά συμμετοχές ενώ πριν λίγους μήνες ανακοίνωσε το τέλος του από την Εθνική Κροατίας.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα