Ιωνικός: Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον νέο χλοοτάπητα

Ιωνικός: Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον νέο χλοοτάπητα

Newsroom
Ιωνικός: Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον νέο χλοοτάπητα

bet365

Σε εξέλιξη τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο του Ιωνικού, με τον χλοοτάπητα να αναμένεται να είναι έτοιμος με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Η διακοπή του Μουντιάλ έδωσε τη δυνατότητα στον Ιωνικό να προχωρήσει σε αντικατάσταση του χλοοτάπητα, με τον νέο να πρόκειται να είναι έτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ιωνικού αναφέρει:

«Οι εργασίες στο... κόκκινο! Εκμεταλλευόμενη τη διακοπή, η οικογένεια Τσιριγώτη έδωσε την εντολή για να ξεκινήσουν τα βελτιωτικά έργα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νεάπολης.

Ο νέος χλοοτάπητας αναμένεται να είναι έτοιμος, για το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό (21 ή 22 Δεκεμβρίου) για την 14η αγωνιστική.

Φροντίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε η ομάδα να αγωνίζεται σε έναν από τους καλύτερους αγωνιστικούς χώρους στη Super League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα