Νικολαΐδης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο από την ΑΕΚ, έλειψε ο Αραούχο από την περιοχή»

Newsroom
Νικολαΐδης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο από την ΑΕΚ, έλειψε ο Αραούχο από την περιοχή»

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC της NOVA δήλωσε ξανά εντυπωσιασμένος από το ματς της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», τονίζοντας ότι στην Ένωση κόστισε η αναποτελεσματικότητα, ενώ επεσήμανε ότι έχει πει εδώ και καιρό πως ο Σέρχιο Αραούχο θα έπρεπε να παίζει μέσα στην περιοχή.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σε ποστάρισμά του στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ είχε εκθειάσει την εμφάνιση της Ένωσης, κάτι που επανάλαβε και στην εκπομπή Monday FC της NOVA. Ο Νικολαΐδης ανέφερε πως εντυπωσιάστηκε από το κυριαρχικό ποδόσφαιρο της ΑΕΚ, όμως τόνισε για άλλη μια φορά πως είναι λάθος κατά τον ίδιο η χρησιμοποίηση του Αραούχο έξω από την περιοχή.

«Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Φωνάζω όμως καιρό ότι θα έλειπε κάποια στιγμή ο Αραούχο μέσα από την περιοχή. Ο Λιβάι είναι καλός παίκτης, πάει εκπληκτικά καλά, αλλά δεν είναι σέντερ φορ. Ο Αραούχο έχει ξεχάσει πως είναι να παίζεις μέσα στην περιοχή. Ολυμπιακό μου θύμιζε μόνο ο Χάμες. Μπορεί να μην έκανε τίποτα επειδή τον είχαν κλεισμένο, αλλά μόνο με φάουλ του έπαιρνες την μπάλα. Η ΑΕΚ είχε Πινέδα, Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον σε εκπληκτική μέρα. Ο Ελίασον μπορεί να έλειπε, αλλά τις φάσεις τις έκανε η ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά για το πρώτο ημίχρονο.

Όσο για το δεύτερο μέρος και για το διάστημα που ο Ολυμπιακός ανέβασε απόδοση, υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός κάποια στιγμή έπρεπε να εμφανιστεί. Έπαιξε ρόλο το κλέψιμο που έγινε στον Βίντα, που δεν είχε καθαρό μυαλό γιατί δεν είχε ξανακάνει τέτοιο λάθος. Εκεί ο Ολυμπιακός δημιούργησε την πρώτη φάση, ισορρόπησε και σαν να πήρε στην ΑΕΚ λίγο χρόνο να συνέλθει με τον Ολυμπιακό να παίρνει ψυχολογία. Μετά η διακοπή με τα καπνογόνα βόλεψε την ΑΕΚ που πήρε ξανά τα ηνία του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ είχε καταπληκτικό Μουκουντί, όπως και ο Ρότα ήταν καλός. Ο Πινέδα βγήκε νωρίς, εγώ δεν θα τον έβγαζα ποτέ. Αλλά ο Αλμέιδα έχει αλλάξει την ΑΕΚ σε αυτούς τους μήνες».

Επίσης ο Νικολαΐδης στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα της ΑΕΚ στην τελική προσπάθεια: «Η ΑΕΚ πρέπει να βάζει παραπάνω γκολ γιατί τα κάνει όλα σωστά. Τον Χουάνγκ είχε κλείσει η ΑΕΚ πολύ καλά. Δεν ήταν ο Χουάνγκ που ξέρουμε, ακόμα και ο Αραούχο είχε το μυαλό του στον Χουάνγκ, ενώ δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε αλλαγή ο Μασούρας. Ήταν επικίνδυνος. Ο Ολυμπιακός στο καλό του εισκοσάλεπτο στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να σκοράρει. Είχε μια εκπληκτική ευκαιρία που έβγαλε ο Αθανασιάδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα