ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς άργησε επτά ολόκληρους μήνες, αλλά έβαλε μια γκολάρα!

ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς άργησε επτά ολόκληρους μήνες, αλλά έβαλε μια γκολάρα!

ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς άργησε επτά ολόκληρους μήνες, αλλά έβαλε μια γκολάρα!

bet365

Πάνω από επτά μήνες είχε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ο Άντρια Ζίβκοβιτς, που στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΝΠΣ Βόλος «εκτέλεσε» τον Κότνικ για το 2-0.

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς είχε «σιγήσει» εδώ και πολύ καιρό και όταν ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής παθαίνει «αφωνία» αυτό δεν περνάει απαρατήρητο.

Οι μοναδικές σοβαρές «επιδόσεις» του Σέρβου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ είχαν να κάνουν με τις συμμετοχές, καθώς συνέχιζε να «αγνοεί» το γκολ από το ρεπερτόριο του. Μιλάμε για γεμάτες χρονιές (την σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στα 52 από τα 56 επίσημα παιγνίδια, φέτος έχει παίξει στα 12 από τα 15 επίσημα ματς), όπου η παραγωγικότητα και η συμμετοχή του στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας, αγνοούταν μέχρι απόψε το βράδυ όταν και με εντυπωσιακό γυριστό σουτ «εκτέλεσε» τον Κότνικ και έβαλε τον «Δικέφαλο» με δύο γκολ μπροστά στο σκορ (2-0) απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος.

Το ημερολόγιο έδειχνε «3 Απριλίου 2022» όταν πανηγύρισε για τελευταία φορά ένα προσωπικό γκολ ήταν στην ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1 για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Εκτοτε πέρασαν 224 ημέρες ή αν προτιμάτε 7 μήνες, 1 εβδομάδα, 3 ημέρες δίχως να βρει δίχτυα και μοναδική αναλαμπή του τις δύο ασίστ που έδωσε κόντρα στον Ατρόμητο και τον Ιωνικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα