Αλμέιδα: «Όλοι στο γκρουπ είναι απαραίτητοι, είμαι ευγνώμων στον Μελισσανίδη»

Αλμέιδα: «Όλοι στο γκρουπ είναι απαραίτητοι, είμαι ευγνώμων στον Μελισσανίδη»

Newsroom
Αλμέιδα: «Όλοι στο γκρουπ είναι απαραίτητοι, είμαι ευγνώμων στον Μελισσανίδη»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι όλοι οι παίκτες του ρόστερ είναι το ίδιο σημαντικοί για τον ίδιο, ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στη NOVA ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε ότι παρά τα προβλήματα, στην ομάδα υπάρχει ένα σύνολο στο οποίο όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι και υπογράμμισε ότι δεν υποτιμά τον αντίπαλο, σεβόμενος τους Αρκάδες. Παράλληλα ρωτήθηκε και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς το πρόσωπό του, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος δουλεύει πάντα για να δίνει στην ΑΕΚ μια συγκεκριμένη ταυτότητα και όλοι μαζί εργάζονται για να φέρουν την ομάδα στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη NOVA:

Για την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα: «Πάντα υπάρχει ενθουσιασμός και καλή διάθεση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αναλύσαμε τα δικά μας θέματα, αλλά και τον αντίπαλο».

Για τα προβλήματα απουσιών: «Είμαστε ένα γκρουπ που όλοι είναι απαραίτητοι. Όλοι πρέπει να είναι και είναι έτοιμοι για τη στιγμή που θα χρειαστεί να παίξουν. Θα ξεκαθαρίσουμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι αύριο».

Για τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην πρόσφατη εκδήλωση του ΟΠΑΠ στο νέο γήπεδο: «Προσπαθώ να έχω εξαιρετική σχέση, με πολύ διάλογο, πάντα ευχαριστώ και ευγνωμονώ τους ανθρώπους που μου δίνουν δουλειά. Σε εμένα μου δίνουν τη δουλειά που μου αρέσει να κάνω. Είμαι ευγνώμων σ’ αυτόν τον άνθρωπο, όπως σε όλους τους ανθρώπους που μου έχουν δώσει εργασία».

Για το ματς με τον Αστέρα και για το γεγονός ότι ο αντίπαλος έχει στο ρόστερ αρκετούς συμπατριώτες του: «Δεν έχει σημασία σε ποια θέση βρίσκεται στη βαθμολογία κάθε ομάδα, σέβομαι όλους τους αντιπάλους. Δεν υποτιμώ κανέναν. Έχουν κάποιους παίκτες με μεγάλη εμπειρία, έχουν ένα σύστημα που δουλεύουν πολύ καλά και εμείς θα έχουμε την ίδια νοοτροπία που έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το δικό μας παιχνίδι. Δεν τους γνωρίζω προσωπικά τους Αργεντινούς του Αστέρα Τρίπολης, αλλά τους ξέρω αρκετά καλά έχοντας παρακολουθήσει τα παιχνίδια του Αστέρα. Είναι πάντα μεγάλη χαρά να συναντάς ανθρώπους από την πατρίδα σου».

Για το αν κάνει σκέψεις για τον τίτλο ή αν είναι νωρίς για κάτι τέτοιο: «Πάντα όλοι δουλεύουμε για να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Αυτό που θέλω είναι η ομάδα να έχει τη δική της ταυτότητα και ο καθένας να νιώθει ότι ανήκει σε αυτό το κλαμπ. Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό δουλεύει το ίδιο σύστημα και πραγματικά ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσεις να εφαρμόσεις το παιχνίδι σου και να έχεις την ταυτότητά σου είναι η δουλειά που κάνεις».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα