Επεκτείνουν τα σερί Παναθηναϊκός κι ΑΕΚ, «διπλό» οι Λονδρέζοι στο 2,35

Newsroom
Επεκτείνουν τα σερί Παναθηναϊκός κι ΑΕΚ, «διπλό» οι Λονδρέζοι στο 2,35
Τετραήμερο γεμάτο μπάλα, ντέρμπι, απαιτητικές αποστολές για τους «μεγάλους» της Ευρώπης και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς από το Πάμε Στοίχημα.

Λίγες εβδομάδες απέμειναν πριν από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τόσο τα πρωταθλήματα, όσο και οι όμιλοι των ευρωπαϊκών διοργανώσεων βρίσκονται στην... κόψη του ξυραφιού. Παραδοσιακό ντέρμπι, επικίνδυνες αποστολές για τους μεγάλους, καθοριστικές αναμετρήσεις για την οικονομία των γκρουπ του Europa League και της κατάταξης στα μεγάλα πρωταθλήματα. Απ' όλα περιλαμβάνει το μενού των προσεχών ημερών, γι' αυτό πάμε να δούμε τις πιο ενδιαφέρουσες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, που προσφέρε τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στο τρέχον κουπόνι.

Αϊντχόφεν - Άρσεναλ (27/10, 19:45)

Ζεσους

Πέμπτη σήμερα (27/10), συνεπώς ξεκίνημα με Europa League. Πολλά τα παιχνίδια, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει η δοκιμασία της εντυπωσιακής φέτος Άρσεναλ στην έδρα της PSV.

Η πρωτοπόρος της Premier League μετράει 4X4 στον όμιλο, έχει σφραγίσει την πρόκριση αλλά θέλει να κάνει το ίδιο και με την πρωτιά. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται έστω την ισοπαλία, κάτι που μοιάζει ως μίνιμουμ στόχος των Κανονιέρηδων δεδομένου ότι μετρούν μόλις μία ήττα στη φετινή σεζόν, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εσχάτως, πάντως, έχασαν βαθμούς στην έδρα της Σαουθάμπτον, αλλά η συνταγή του Μίκελ Αρτέτα με το rotation που χρησιμοποιεί στα ευρωπαϊκά ματς μέχρι στιγμής αποδίδει. Όπως απέδωσε και στο προ ημερών εξ αναβολής παιχνίδι απέναντι στους Ολλανδούς στο «Emirates», όπου η Άρσεναλ επικράτησε με 1-0.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ ψάχνει μια νίκη-δήλωση, η οποία θα βελτιώσει τις εντυπώσεις, μετά την τεσσάρα εντός συνόρων στην έδρα της Γκρόνινγκεν. Μια νίκη που εκτός των άλλων θα της δώσει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης και θα την κρατήσει ζωντανή μέχρι και για την πρωτιά. Ο δείκτης δυσκολίας ασφαλώς και είναι δύσκολος και το συναπάντημα με αυτή την Άρσεναλ, μας οδηγεί στοιχηματικά στο διπλό, το οποίο προσφέρεται με απόδοση 2,32.

Μπράιτον - Τσέλσι (29/10, 17:00)

Πότερ

Η ώρα της επιστροφής του Γκρέιαμ Πότερ στο «Amex Stadium». Λιγότερο από δύο μήνες μετά τη μετακίνησή του στον πάγκο της Τσέλσι, ο Άγγλος coach επιστρέφει ως αντίπαλος και η κατάσταση των δύο ομάδων από την ημέρα του deal, συνιστά τρομερό κοντράστ.

Οι Λονδρέζοι είναι αήττητοι σε εννέα παιχνίδια υπό τις οδηγίες του, η Μπράιτον ακόμα δεν έχει πάρει νίκη με τον διάδοχό του, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι. Βίοι αντίθετοι, λοιπόν, σε μια αναμέτρηση που θα έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον Πότερ, ο οποίος, όμως, έχει κατορθώσει σε μικρό χρονικό διάστημα να τονώσει την απόδοση των Μπλε και να μεταγγίσει μερικά από τα χαρακτηριστικά που τον καθορίζουν, όπως το μεθοδικό build-up και την ταχύτητα στις επιθέσεις.

Εύκολα ή δύσκολα, ο Πότερ θα «στεναχωρήσει» τους φιλάθλους των Γλάρων που είναι ευγνώμονες για την προσφορά του στο κλαμπ. Η στοιχηματική επιλογή του σημείου της Τσέλσι (2) προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα στο 2,35 και είναι η καλύτερη της αγοράς.

Βόλος - Παναθηναϊκός (29/10, 19:30)

ΠΑΟ - Γιοβάνοβιτς

Ο ασταμάτητος Παναθηναϊκός έκανε το 9/9 χάρη στο γκολ του Σπόραρ στις καθυστερήσεις κόντρα στον Άρη, έχοντας δώσει τα έξι από τα εννέα παιχνίδια στο γήπεδό του. Το επιχείρημα αυτό, όμως, καταρρέει, από τη στιγμή που 15.000 φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο», στην επόμενη αποστολή του Τριφυλλιού με φόντο τη διατήρηση του απόλυτου.

Αντίπαλος ο Βόλος, ο οποίος έχει καταφέρει να μπει σφήνα στους μεγάλους (3ος, πάνω από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη) στη βαθμολογία και αποδεικνύεται ως τώρα η καλύτερη ομάδα εκτός του Big-5. Έχει νικήσει ΑΕΚ και Άρη, απέσπασε ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό και μάλιστα εκτός έδρας, συνεπώς οι Πράσινοι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλούνται να υποτάξουν τους αλύγιστους μέχρι στιγμής κυανέρυθρους για να κάνουν το ιστορικό 10/10.

Ο τραυματισμός του Αϊτόρ σίγουρα αποτέλεσε πλήγμα, αλλά το φορμάρισμα του Βέρμπιτς σε συνδυασμό με την παρουσία του κοινού του Τριφυλλιού και το ότι προμηνύεται ανοιχτό παιχνίδι με υψηλό ρυθμό, μας οδηγεί στο διπλό, το οποίο προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα στην καλύτερη απόδοση της αγοράς (1,91).

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (30/10, 19:30)

Λιβάι - ΑΕΚ

Μεγάλο ντέρμπι Δικεφάλων, ιστορικό από την άποψη πως είναι το πρώτο ντέρμπι που διεξάγεται στην ολοκαίνουρια «OPAP Arena». Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει και πάλι στην Αθήνα, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει την εντυπωσιακή ΑΕΚ που τρέχει με... σπασμένα τα φρένα στις τελευταίες αγωνιστικές και μετράει πέντε διαδοχικές νίκες με εκπληκτικό ποδόσφαιρο και απόδοση.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε τα «δόντια» του κόντρα στον Ολυμπιακό με ένα σπουδαίο διπλό κυρίως ψυχολογίας, αλλά προβλημάτισε και πάλι σε παιχνίδι που ήταν το φαβορί, σώζοντας τελικά την παρτίδα αλλά όχι και τη νίκη στην έδρα του κόντρα στον Αστέρα (2-2). Πλέον, καλείται εκ νέου σε ντέρμπι μακριά από την «Τούμπα» να αποδείξει πως το τρίποντο στο «Καραϊσκάκης» δεν ήταν τυχαίο.

Ωστόσο, η ορμή της Ένωσης του Ματίας Αλμέιδα και των φιλάθλων της που διψούν για ένα τέτοιο ντέρμπι στο νέο τους σπίτι, συνηγορούν με τον άσο, σε απόδοση 1,78.

Βερόνα - Ρόμα (31/10, 19:30)

Ρόμα - Έιμπραχαμ

Η Ρόμα έχασε έδαφος στην κούρσα του τίτλου μετά την εντός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο Νάπολι. Το ποτάμι πίσω δεν γυρίζει για τους Τζιαλορόσι του Ζοσέ Μουρίνιο που θέλουν πάση θυσία διπλό στην έδρα της Βερόνα, καθώς υποχώρησαν από την τετράδα και είδαν την αιώνια αντίπαλό τους, Λάτσιο να τους προσπερνά στη βαθμολογία.

Απέναντί τους, η Ελλάς Βερόνα. Δύσκολη χρονιά για τους Τζιαλομπλού, χρονιά που φαίνεται πως θα αγκομαχήσουν για την παραμονή. Μόλις πέντε βαθμοί ο απολογισμός των «Ελλήνων» σε έντεκα αγωνιστικές, έξι σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Αν και ο τρόπος που έχασαν πολλά από αυτά ήταν οδυνηρός (ήττες 2-1 με γκολ στο 90'+ από Σαλερνιτάνα και Ουντινέζε, ήττες με 2-0 και δεύτερο γκολ στο 90'+ από Λάτσιο, Φιορεντίνα) και ίσως να μην άξιζε σε όλα τέτοια «τιμωρία», το ζήτημα είναι πως αγνοεί τον βαθμό από τις 14 Σεπτεμβρίου και καλείται να βρει άμεσα τη λύση στο πρόβλημα.

Η Ρόμα όσο καλά δεν τα πηγαίνει στο «Ολίμπικο» τελευταία τα πηγαίνει μακριά από τη Ρώμη, όπου έχει σημειώσει τρία σερί διπλά. Παρ' όλα αυτά, η Βερόνα είναι καιρός να αντιδράσει και μπορεί να αποσπάσει έστω την ισοπαλία (Χ), η οποία προσφέρεται σε απόδοση 3,70.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα