Παπαδόπουλος: «Είδα δύο νέα παιδιά να φεύγουν με δάκρυα στα μάτια»

Newsroom
 Παπαδόπουλος: «Είδα δύο νέα παιδιά να φεύγουν με δάκρυα στα μάτια»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, πορτιέρε του Αστέρα Τρίπολης, μίλησε για το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ αλλά και τους τραυματισμούς που υπέστησαν οι Λύρατζης, Τσαούσης.

Για το χθεσινό (24/10) 2-2 του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος στο Metropolis, όπου ο γκολκίπερ των Αρκάδων στάθηκε και στους τραυματισμούς που υπέστησαν οι Λύρατζης, Τσαούσης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Εμείς μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο πολύ καλά διαβασμένοι. Κρατήσαμε καλά την μπάλα και βγαίναμε στην κόντρα. Όταν διαπιστώσαμε πως ο ΠΑΟΚ δεν απειλούσε, αυτό το γεγονός μας έδινε αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσουμε ένα αποτέλεσμα. Εμείς αδικηθήκαμε εν τέλει επειδή στην τελευταία φάση δεχθήκαμε το γκολ. Θα έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα στην τελευταία φάση, αλλά τώρα αυτό που λέω δεν αλλάζει».

Για την ένταση που υπήρξε μετά το τέλος του αγώνα: «Με τον Κούρτιτς πρακτικά δεν έγινε τίποτα, ότι συνέβη ήταν της έντασης της στιγμής. Μου είπε μία λέξη, του είπα εγώ μία άλλη, είναι ένα φαινόμενο σε κάθε αγώνα. Το θέμα είναι να μένει εκεί και να μην συνεχίζεται μετά το τέλος του αγώνα. Όχι μετά το ματς δεν είδα τον Κούρτιτς. Έπρεπε να φύγουμε από την Τούμπα για να προλάβουμε την πτήση. Είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά και ύστερα είμαστε όλοι φίλοι. Δεν πρέπει να δίνεται συνέχεια σε κανένα περιστατικό».

Για τους τραυματισμούς των Τσαούση, Λύρατζη: «Είμαι 32 ετών και είδα τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ να φεύγουν με δάκρυα στα μάτια. Είναι πολύ δύσκολο για ένα νέο παιδί να τραυματίζεται. Το θετικό είναι πως ο ΠΑΟΚ στηρίζει τα δικά του παιδιά, δίνει πίστωση χρόνου. Αυτό μόνο θετικό βγαίνει και στην ομάδα και στον παίκτη. Όσο για την δήλωση Ολιβέϊρα, σύμφωνα με την οποία ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει εάν είχε πέντε λεπτά ακόμη έξτρα χρόνο, θέλω να τονίσω ότι υποθετικά μπορούμε να πούμε περισσότερα. Και εμείς εάν είχαμε δύο λεπτά λιγότερα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Μην ξεχνάτε πως παίξαμε 120 λεπτά την περασμένη Τετάρτη. Η κούραση ήταν πολύ μεγάλη. Έπρεπε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι μας με τον ΠΑΟΚ, με πολλές απουσίες. Μετά το 75ο λεπτό δείξαμε σημάδια κούρασης και επηρεαστήκαμε και από την πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ. Ήταν αναμενόμενο αυτό που συνέβη».

Για τον Κωσταντέλια: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Εάν κρατήσει το μυαλό του συγκεντρωμένο στο ποδόσφαιρο μπορεί να πετύχει. Και θέλει προσοχή και από το περιβάλλον του, τότε μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα. Φαίνεται πως έχει ποιότητα. Έχει ποδοσφαιρικό θράσος και έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Όσο για τον Κοτάρσκι, είναι πολύ εξελίξιμος γκολκίπερ. Αξίζει να του δώσει μία ομάδα χρόνο. Ακόμη δεν μπορεί να διαχειρίζεται καταστάσεις. Πιστεύω ότι σύντομα θα κάνει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού».

Για τη βαθμολογία: «Το μομέντουμ δεν είναι υπέρ του ΠΑΟΚ. Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που πριν από το παιχνίδι έλεγες ότι τώρα θα υποφέρω, θα φάω την μεγάλη πίεση. Αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι πάντα το φαβορί είτε για το πρωτάθλημα είτε για το τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον Αστέρα: «Έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ. Είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο. Έχουμε συνηθίσει άλλο στυλ παιχνιδιού. Χρειαζόμαστε χρόνο για να προσαρμοστούμε στα θέλω του κυρίου Μεταξά. Μπορούμε σύντομα να βρούμε χημεία. Πάντως θα το επαναλάβω, πως όταν προηγείσαι με 2-0 στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ ο τρόπος που ήρθε η ισοφάριση μας αφήνει τη αίσθηση πως χάσαμε την νίκη από τα χέρια μας. Είχαμε 8 απουσίες και κάποια παιδιά έπαιξαν με ίωση. Εάν μας έλεγαν ότι θα πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας πριν από το παιχνίδι, θα λέγαμε ότι ήμασταν ικανοποιημένοι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα