Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης που έπεισε τον Μίτσελ να του δώσει την ευκαιρία και η ιεραρχία των δεκαριών

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης που έπεισε τον Μίτσελ να του δώσει την ευκαιρία και η ιεραρχία των δεκαριών

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης που έπεισε τον Μίτσελ να του δώσει την ευκαιρία και η ιεραρχία των δεκαριών

bet365

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός άλλαξε τα δεδομένα υπέρ του με τη βελτίωσή του μέσω των προπονήσεων αλλά ο Μίτσελ έχει άλλους παίκτες σε πρώτο πλάνο για τη θέση του.

Ήταν μία σπουδαία επιστροφή πρωτίστως για τον ίδιο τον παίκτη και μετά και για τον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης που είχε να αγωνιστεί από τον περασμένο Μαϊο. Ένα come back που πήρε σάρκα και οστά με την απόφαση του Μίτσελ την περασμένη Πέμπτη (καθώς τότε κατέληξε ότι θα τη δώσει την ευκαιρία στον έμπειρο και διεθνή χαφ).

Φυσικά αναφερόμαστε στον Κώστα Φορτούνη.

Έναν ποδοσφαιριστή που έχει βιώσει δύο σοβαρούς τραυματισμούς μέσα στη διετία 2019 - 2021 με τους δύο χιαστούς του. Ένας παίκτης που έχει κάνει και αυτός τα λάθη του και έχει αδικήσει τον εαυτό του. Ο Φορτούνης είναι η αλήθεια πως κυρίως την τελευταία εβδομάδα κατάφερε μία... μίνι ανατροπή.

Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Μίτσελ τον έπεισε μέσα από την εικόνα του πως άξιζε την ευκαιρία. Ότι βελτιώθηκε σε τέτοιον βαθμό που υποχρέωσε - εάν μπορούμε να το θέσουμε έτσι - τον Ισπανό τεχνικό στο να τον βάλει αποστολή με τον Παναιτωλικό και να του δώσει και λεπτά συμμετοχής. Μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά του έδειξε πως πρέπει να αρχίσει να παίρνει ξανά ματς στα πόδια του. Ο 59χρονος Ίβηρας προπονητής επισήμανε για τον Φορτούνη μετά το ματς με τον Παναιτωλικό: «Τόσο ο Φορτούνης όσο και ο οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής μας θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί όταν θα βελτιώνει την κατάστασή του.

Ο Φορτούνης προερχόταν από ένα μεγάλο διάστημα που ήταν εκτός για καιρό και έπρεπε να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο αυτόν που του δόθηκε, βελτιώθηκε και έτσι πήρε την ευκαιρία και το χρόνο του, όπως γίνεται με οποιονδήποτε παίκτη».

Ο Φορτούνης όμως ως δεκάρι αυτή τη στιγμή δεν είναι το Νο1 στα πλάνα του Μίτσελ. Πρώτος στην ιεραρχία για τη θέση αυτή είναι ο Χάμες Ροντρίγκες και μετά ακολουθούν παίκτες όπως οι Βαλμπουενά και Μπιέλ ενώ φυσικά εκεί μπορεί να προσφέρει και ο Φορτούνης αλλά και ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Εάν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα κάτω από πλευράς εκτίμησης σε παίκτες ο Χάμες με τον Βαλμπουενά είναι πιο ψηλά στην ιεραρχία του Μίτσελ.

Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε αυτή η ιεραρχία δύσκολα θα αλλάξει. Ωστόσο ο 30χρονος Φορτούνης έκανε το πρώτο βήμα και έτσι μπορεί για εκείνον να υπάρξει συνέχεια ανεβάζοντας τους χρόνους συμμετοχής του στον φετινό Ολυμπιακό και προσφέροντας φυσικά παραπάνω πράγματα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα