Παπασταθόπουλος: «Καθαρό πέναλτι η φάση του Όλεγκ, θα δούμε εάν το πρόλαβα το πρόβλημά μου» (vid)

Newsroom
Παπασταθόπουλος: «Καθαρό πέναλτι η φάση του Όλεγκ, θα δούμε εάν το πρόλαβα το πρόβλημά μου» (vid)

bet365

Ο έμπειρος στόπερ εξέφρασε (και) τα παράπονά του για τη διαιτησία στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός. Τι είπε για το πρόβλημά του.

Ο Παπασταθόπουλος είπε μετά το Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-2 για:

Το παιχνίδι στο Αγρίνιο: Σίγουρα θέλαμε πάνω απ' όλα τους 3 βαθμούς. Πάλι δεν δεχθήκαμε φάσεις. Καταφέραμε και βάλαμε το γκολ (το 0-1) και μετά ήταν πιο εύκολο.

Τη διαιτησία: Πιστεύω πως τρεις - τέσσερις φάσεις - όπως του Όλεγκ ήταν καθαρό πέναλτι. Κάποιες φάσεις που ήταν φάουλ δεν δόθηκαν. Μας έβγαλαν λίγο από τη συγκέντρωσή μας. Μας είπε ο προπονητής να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό κάναμε.

Το τι ειπώθηκε πριν τον αγώνα: Είπαμε αυτό που λέμε σε όλα τα ματς. Να μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδι για να τα κερδίσουμε. Είμαι χαρούμενοι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και ευελπιστούμε να γίνουμε καλύτεροι.

Τον τραυματισμό του: Έχω ένα μικρό πρόβλημα. Ίσως το πρόλαβα, ίσως και όχι. Θα δούμε αύριο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα