Αναστασίου: «Σημαντικό ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα»

Newsroom
Αναστασίου: «Σημαντικό ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα»

bet365

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στη συγκέντρωση των παικτών του και στη διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν.

Ο Παναιτωλικός έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τρίπολη και μετά το τέλος του ματς ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη NOVA.

«Είμαι πιο πολύ χαρούμενος που δε δεχτήκαμε γκολ. Για μας ήταν σημαντικό να είμαστε καλά. Εννοώ το να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να σταθούμε καλά απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα που έχει ποιότητα από τη μέση και μπροστά και μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα από το πουθενά. Οπότε για μας ήταν σημαντικό ν’ αποφύγουμε τα λάθη που θα οδηγούσαν σ’ επικίνδυνες καταστάσεις», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι τακτικά ήμασταν καλά, ο Αστέρας δεν είχε καθαρή ευκαιρία, πέραν μιας νομίζω στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Για μας ήταν ένας σημαντικός βαθμός και το κυριότερο ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα