Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος, γεύμα παρουσία του Σπανού

Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος, γεύμα παρουσία του Σπανού

Newsroom
Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος, γεύμα παρουσία του Σπανού

bet365

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα της; Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι. Το απόγευμα όλο το τμήμα γευμάτισε παρουσία του ιδιοκτήτη, Γιώργου Σπανού.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, που στην προκειμένη είναι τα προβλήματα που δεν υπάρχουν, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά οι Περιστεριώτες αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους τα εξής: «Στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας συνεχίστηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με την πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη συνεχίστηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Κρις Κόλμαν είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά ενώ μετά το σημερινό πρόγραμμα, το αγωνιστικό τμήμα γευμάτισε όλο μαζί, παρουσία του μεγαλομετόχου, Γιώργου Σπανού στο εστιατόριο «Άνεμος» στην Πετρούπολη.

Η προετοιμασία εν όψει του δευτεριάτικου ματς θα συνεχιστεί αύριο, Σάββατο (8/10), με την πρωινή προπόνηση στο Μαζαράκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα