ΑΕΚ: Ζητά μεγάλη προσοχή ενόψει του επόμενου ματς στην OPAP Arena με τον Ατρόμητο

ΑΕΚ: Ζητά μεγάλη προσοχή ενόψει του επόμενου ματς στην OPAP Arena με τον Ατρόμητο

Newsroom
ΑΕΚ: Ζητά μεγάλη προσοχή ενόψει του επόμενου ματς στην OPAP Arena με τον Ατρόμητο

bet365

Σε περίπτωση διακοπής αναμέτρησης λόγω καπνογόνων, η έδρα της ΑΕΚ κινδυνεύει με αποκλεισμό ως και δύο αγωνιστικών, με την Ένωση να ζητάει μεγάλη προσοχή από όλους σ' αυτό το θέμα ενόψει του επόμενου ματς στην OPAP Arena, με τον Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με 33.000 ευρώ για τα καπνογόνα που άναψαν στο ιστορικό πρώτο ματς στην OPAP Arena με τον Ιωνικό και στην Ένωση προσέχουν για να έχουν ενόψει της επόμενης εντός έδρας αναμέτρησης, τη μεθεπόμενη αγωνιστική, με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο για την ΑΕΚ πλέον είναι πως οποιαδήποτε διακοπή αγώνα λόγω καπνογόνων (ακόμα και για λίγα δευτερόλεπτα), σημαίνει αποκλεισμό έδρας μέχρι και δύο αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει δηλαδή πως επανάληψη του σκηνικού με τον Ιωνικό στο ματς με τον Ατρόμητο και μάλιστα έστω και σε πολύ μικρότερο επίπεδο από αυτό που προκάλεσε την καθυστέρηση της έναρξης στο προηγούμενο παιχνίδι, σημαίνει πολύ σοβαρή πιθανότητα για αποκλεισμό έδρας τουλάχιστον στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως διακοπή μπορεί να υπάρξει και με αίτημα του διαιτητή VAR καθώς η ορατότητα για τις ανάγκες του VAR είναι διαφορετική υπόθεση σε σχέση με του διαιτητή. Η ΑΕΚ λοιπόν ζητά την προσοχή όλων στο επόμενο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα