Άρης: Η ομιλία του Πάρντιου και η ανάγκη αναστροφής του κλίματος ενόψει ΑΕΚ (vid)

Άρης: Η ομιλία του Πάρντιου και η ανάγκη αναστροφής του κλίματος ενόψει ΑΕΚ (vid)

Άρης: Η ομιλία του Πάρντιου και η ανάγκη αναστροφής του κλίματος ενόψει ΑΕΚ (vid)

bet365

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να διορθώσει τα λάθη που έκανε στον Βόλο όπως επίσης και να επικεντρώσει στον αγώνα (9/10, 21:15) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» κι αυτό το μήνυμα πέρασε ο Άλαν Πάρντιου στους ποδοσφαιριστές του.

Το πρόγραμμα των επτά αγώνων σε διάστημα 40 ημερών υποχρεώνει μια ομάδα να διαθέτει κοντή μνήμη και έλεγχο συναισθημάτων είτε αυτά είναι ενθουσιασμού (μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού) είτε απογοήτευσης σαν αυτό που κυριαρχεί στον Άρη έπειτα από την ήττα στον Βόλο. Η αλήθεια είναι ότι αυτή βύθισε σε προβληματισμό τους «κίτρινους» οι οποίοι προέρχονταν από τρεις καλές εμφανίσεις απέναντι σε ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό και ως ένα βαθμό επικρατούσε η αίσθηση ότι η ομάδα θα συνέχισε στην ίδια ρότα και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αυτό το κλίμα προσπάθησε να αντιστρέψει ο Άλαν Πάρντιου πριν την έναρξη της σημερινής (3/10) προπόνησης τόσο στην κεντρική ομιλία του στους ποδοσφαιριστές όσο και σε τετ α τετ επαφές που είχε με τους περισσότερους. Ο Βρετανός έχει την εμπειρία για να αντιληφθεί τα συναισθήματα των ποδοσφαιριστών και στην ομιλία του προς τους παίκτες ζήτησε απ’ όλους να επικεντρώσουν στο μέλλον εστιάζοντας στο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην ΑΕΚ. Προφανώς αναφέρθηκε και στα λάθη που έγιναν στον Βόλο και κυρίως στο γεγονός ότι η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της, ξεκάθαρα όμως έδειξε την πρόθεση να συγκεντρώσει την ομάδα του στον αγώνα με την ΑΕΚ καθώς στον επαγγελματικό αθλητισμό, η επόμενη μέρα, πάντα έχει μεγαλύτερη αξία.

Πέραν της κεντρικής ομιλίας, ο 61χρονος τεχνικός έκανε κάτι που συνηθίζει καθώς προχώρησε και σε τετ α τετ με ποδοσφαιριστές για να τους εκφράσει face to face και δίχως παρουσία άλλων τόσο τα παράπονά του όσο κι αυτά που περιμένει από τον καθένα ξεχωριστά. Εξάλλου και ο ίδιος δεν έκρυψε ότι παραμένει στο στάδιο γνωριμίας με τους ποδοσφαιριστές του και ουσιαστικά προσπαθεί να χαράξει γραμμή επικοινωνίας μαζί τους.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, πριν τις αποφάσεις για τον αγώνα με την ΑΕΚ θα προηγηθεί η ανάλυση του παιχνιδιού με τον Βόλο. Αυτό σημαίνει ότι ο Πάρντιου θα δείξει το σχέδιό του στις επόμενες προπονήσεις, αφού τσεκάρει ασφαλώς και την κατάσταση του Πίτερ Ετέμπο ο οποίος αναμένεται αύριο (4/10) στη Θεσσαλονίκη για να μπει στο πλάνο των προπονήσεων. Ο Βρετανός προπονητής έδειξε ότι πιστεύει στις δυνατότητες του Νιγηριανού μέσου τον οποίο γνωρίζει εξάλλου από τα χρόνια του τελευταίου στην Αγγλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα