Μπακαμπού: «Ευχαριστώ τον Ελ Αραμπί και τον Βαλμπουενά»

Μπακαμπού: «Ευχαριστώ τον Ελ Αραμπί και τον Βαλμπουενά»

Newsroom
Μπακαμπού: «Ευχαριστώ τον Ελ Αραμπί και τον Βαλμπουενά»

bet365

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο ήταν ο Σεντρίκ Μπακαμπού στο ντεμπούτο του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έκανε τη διαφορά κόντρα στον Ατρόμητο και με τα δύο του γκολ, χάρισε τη νίκη για τον Ολυμπιακό (2-0) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο έμπειρος φορ μίλησε στο «Olympiacos TV» και αναφέρθηκε στο γεγονός πως σκόραρε δύο γκολ στο ντεμπούτο του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά είπε: «Είμαι επιθετικός και ο ρόλος μου στην ομάδα είναι να βάζω γκολ, όμως χωρίς τη δουλειά των συμπαικτών μου δεν μπορώ να σκοράρω. Επομένως θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και ιδιαίτερα τον Ελ Αραμπί που δυστυχώς τραυματίστηκε και τον Βαλμπουενά που έκανε την ασίστ».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν δύσκολο και σήμερα ξέραμε πως ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε για να αποκτήσουμε σιγουριά. Βάλαμε γκολ, δεν δεχτήκαμε και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση για το επόμενο ματς. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια που παίζει».

Τέλος, μίλησε για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ευχαριστούμε πολύ όλους τους οπαδούς που μας υποστήριξαν. Ελπίζω να συνεχίσουν να το κάνουν σε όλη τη σεζόν και εμείς θα προσπαθούμε από το γήπεδο να τους κάνουμε υπερήφανους»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα