Άρης: Την Τρίτη (4/10) η άφιξη του Ετέμπο στη Θεσσαλονίκη

Άρης: Την Τρίτη (4/10) η άφιξη του Ετέμπο στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
Άρης: Την Τρίτη (4/10) η άφιξη του Ετέμπο στη Θεσσαλονίκη

bet365

Ο Πίτερ Ετέμπο πήρε στα χέρια του την ταξιδιωτική βίζα και αναμένεται αύριο (4/10, 12:45) στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Άρη.

Ο Πίτερ Ετέμπο αναμένεται με καθυστέρηση αρκετών ημερών καθώς η συμφωνία του με τον Άρη χρονολογείται από το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη αλλά λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος είχε δυσκολία στην έκδοση βίζας. Για την ακρίβεια του έλειπε το έγγραφο του ποινικού μητρώου και καθώς η Πρεσβεία ζητούσε το πρωτότυπο έγγραφο έπρεπε να εξασφαλίσει σχετικά χαρτιά από τη χώρα του.

Την 1η του Οκτώβρη η Νιγηρία γιορτάζει την ημέρα της ανεξαρτησίας της αλλά η σχετική αργία μεταφέρθηκε για σήμερα (3/10), με συνέπεια την καθυστέρηση στην αποστολή των εγγράφων του και τη μετάθεση της ημέρας άφιξής του στη Θεσσαλονίκη γι’ αύριο (4/10).

Αυτός που περιμένει με ανυπομονησία τον Ετέμπο στη Θεσσαλονίκη είναι ο Άλαν Πάρντιου ο οποίος – στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Βόλο – ενέταξε την απουσία του στις σημαντικές που είχε να διαχειριστεί παρότι ο 26χρονος δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα. Προφανώς όμως εκτιμά ότι μπορεί να λύσει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα