Μπιφουμά: «Πιστεύω στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου για τη συνέχεια»

Newsroom
Μπιφουμά: «Πιστεύω στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου για τη συνέχεια»

bet365

Με άδεια... χέρια θα επιστρέψει στην Κρήτη ο ΟΦΗ καθώς ηττήθηκε την Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα με 2-0 και παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές στη Superleague.

Ο Τιεβί Μπιφουμά πήρε λεπτά συμμετοχής προς το τέλος του αγώνα και στις δηλώσεις του έδειξε την πίστη του πως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της.

Αναλυτικά είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν καλύτερα, σκόραραν από δικά μας λάθη. Στην συνέχεια, έπρεπε να βρούμε χρόνο για ν’ αντιδράσουμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν καλύτεροι από εμάς και συνεχίζουμε»

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στους συμπαίκτες μου, είμαι νέος στην ομάδα και σίγουρα χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι για να πάρουμε τις νίκες που χρειάζεται η ομάδα»

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα