ΑΕΚ: Το απίστευτο ταξίδι του Κύπριου οπαδού της για να βρεθεί στα εγκαίνια της «OPAP Arena»

ΑΕΚ: Το απίστευτο ταξίδι του Κύπριου οπαδού της για να βρεθεί στα εγκαίνια της «OPAP Arena»

Newsroom
ΑΕΚ: Το απίστευτο ταξίδι του Κύπριου οπαδού της για να βρεθεί στα εγκαίνια της «OPAP Arena»

bet365

Η στιγμή των εγκαινίων της «OPAP Arena» αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες στη σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ και το απίστευτο ταξίδι του Ηλία, επιβεβαιώνει το πόσο σημαντική ήταν για τους οπαδούς της.

Το δικό τους όνειρο ζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα μετά τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ομάδας και την επιστροφή στη Ν. Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια.

Πρόκειται για μία από τις πιο ιστορικές στιγμές της Ένωσης και το βράδυ της Παρασκευής (30/09) έχει ιδιαίτερη θέση, πλέον, στα χρονικά της ομάδας.

Το πόσο σημαντικό είναι για τους φίλους της ΑΕΚ αυτό το γεγονός, καθρεφτίζεται στο απίστευτο ταξίδι που έκανε Κύπριος για να βρεθεί στα εγκαίνια.

Ο λόγος για τον Ηλία. Ένας Κύπριος φίλαθλος της Ένωσης που σπουδάζει στο Κουρσκ και πήρε την απόφαση να έρθει στην Αθήνα για να ζήσει από κοντά την επιστροφή της ομάδας στη Ν. Φιλαδέλφεια.

αεκ

Ακούγεται σαν κάτι... απλό αλλά αν προσέξει καλύτερα κάποιος το πόσες ώρες και χιλιόμετρα μέτρησε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, θα καταλάβει πόσο μεγάλο είναι το κατόρθωμά του.

Πέρασε από συνολικά τέσσερις χώρες για να καταφέρει να φτάσει στην Ελλάδα, με αφετηρία την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, με το Κουρσκ να βρίσκεται 15 ώρες μακριά με το τρένο.

Έπειτα πήγε στο Ταλίν της Εσθονίας, από εκεί στο Παρίσι της Γαλλίας και τέλος στο Μιλάνο της Ιταλίας προτού πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα.

Μάλιστα συνολικά μέτρησε 7,500 χιλιόμετρα για να φτάσει στη χώρα μας και χρειάστηκε κοντά στις 60 ώρες ταξίδι. Ο συγκεκριμένος οπαδός βρέθηκε και σήμερα (02/10) στην ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΚ που έγινε στην «OPAP Arena», με τον Μπρούνο Άλβες να τον υποδέχεται στον αγωνιστικό χώρο.

αεκ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα