G-Betting με άσο της Λαμίας

G-Betting
G-Betting με άσο της Λαμίας
H πρόταση της G-Betting για το σημερινό Λαμία-Λεβαδειακός, με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στην Super League.

Μετά από ένα... διάλειμμα δύο εβδομάδων, η δράση επιστρέφει στην SuperLeague με την 6η αγωνιστική που είναι χωρισμένη σε τρία μέρη. Η αυλαία ανοίγει σήμερα με ένα παιχνίδι, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται αύριο με τέσσερα και την Δευτέρα με δύο.

Στις 19:320 στο «Αθανάσιος Διάκος» έχουμε την μάχη δύο εκ των τριών ομάδων που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με την Λαμία να φιλοξενεί τον Λεβαδειακό.

Οι γηπεδούχοι που έχουν 3 βαθμούς και προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, δεν έχουν στην αποστολή τους Τζανετόπουλο, Μπάμπη, Ρόμανιτς, Καραμάνο και Τσούκαλο.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Βοιωτίας που θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της, τον Γιάσμινκο Βέλιτς δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες απουσίες.

1

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη της Λαμίας που δίνει 2.25 στη Novibet.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα