Eγκαίνια γηπέδου ΑΕΚ: Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Βαρδινογιάννης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (pics)

Newsroom
Eγκαίνια γηπέδου ΑΕΚ: Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Βαρδινογιάννης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (pics)

bet365

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι του Δημήτρη Μελισσανίδη στα εγκαίνια της OPAP Arena ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο επί 20ετία πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργος Βαρδινογιάννης και ο Υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης ήταν ήταν μεταξύ των επίσημων καλεσμένων του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και ασφαλώς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του για τα εγκαίνια στην «OPAP Arena - Αγια Σοφιά». Σύμπτωση: και οι τρεις είναι «δηλωμένοι» φίλοι του Τριφυλλιού βεβαίως!

Στην ίδια παρέα όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, προστέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός και ο ηθοποιός και Αντιπεφερειάρχης Αττικής, Χάρης Ρώμας.

Βαρδινογιάννης, Καραμανλής, Ρώμας και Αργυρός με τον Μελισσανίδη

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα