ΠΑΕ Άρης: «Καλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν στον Βόλο»

ΠΑΕ Άρης: «Καλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν στον Βόλο»

Newsroom
ΠΑΕ Άρης: «Καλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν στον Βόλο»

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στον Βόλο για τον αγώνα με την θεσσαλική ομάδα καθώς υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας.

Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε να της δοθούν 2.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής (2/10, 19:30) με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αλλά συνάντησε την άρνηση της γηπεδούχου ομάδας. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, η ΠΑΕ Άρης ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στον Βόλο καθώς δεν θα υπάρχει εκδοτήριο, δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν καθώς επίσης και ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατανοεί την επιθυμία των φιλάθλων μας να παραβρεθούν την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Βόλος ΝΠΣ-ΑΡΗΣ. Ωστόσο, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να υπενθυμίσει ότι μετά την απόρριψη του αιτήματος να της χορηγηθούν εισιτήρια, καλούμε εκ νέου τους φιλάθλους μας να μην ταξιδεύσουν την Κυριακή στο Βόλο. Δεν θα ανοίξει θύρα φιλοξενουμένων, ούτε θα υπάρχει εκδοτήριο, ενώ τα αστυνομικά μέτρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου θα είναι αυστηρά και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η πρόσβαση χωρίς εισιτήριο.

Από την άλλη, επειδή τις τελευταίες ώρες διακινούνται στο διαδίκτυο ψευδείς όσο και ύποπτες πληροφορίες, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φιλάθλων μας: Να μην ταξιδεύσουν ούτε οργανωμένα ούτε μεμονωμένα στο Βόλο για να μην δημιουργηθούν -χωρίς τη δική μας ευθύνη, αλλά και χωρίς τη δική τους ευθύνη- απρόοπτες καταστάσεις, που θα θέσουν σε κίνδυνο την ομάδα μας. Οφείλουμε όλοι μας να συμμορφωθούμε με την απόφαση που πάρθηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του συγκεκριμένου αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα