ΠΑΣ Γιάννινα: Μέχρι το 2025 και με τη... βούλα ο Εραμούσπε

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Μέχρι το 2025 και με τη... βούλα ο Εραμούσπε

bet365

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το καλοκαίρι του 2025 θα είναι ο Ροντρίγκο Εραμούσπε.

Εκμεταλλευόμενος την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου δύο ποδοσφαιριστών. Μετά τον Καραχάλιο και ο Ροντρίγκο Εραμούσπε θα είναι κάτοικος Ιωαννίνων μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

ο Αργεντινός αμυντικός βρίσκεται για τρίτη σεζόν στην Ελλάδα και έχει αποκτήσει βασικότατο ρόλο στην ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ροντρίγκο Εραμούσπε.

Ο αρχηγός της ομάδας θα μείνει εδώ μέχρι το καλοκαίρι του 2025! Ο γεννημένος στην Μαρ Ντελ Πλάτα ήρθε στα Γιάννενα το καλοκαίρι του 2020 και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε ντεμπούτο στην Super League στις 27 Σεπτεμβρίου του 2020 κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα μετράει συνολικά 67 συμμετοχές κι 11 γκολ.

Με την εμπειρία, το πάθος και την ποιότητα του θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Π.Α.Σ. Γιάννινα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Ροντρίγκο μιλώντας στο pasgiannina.gr δήλωσε:
«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον Π.Α.Σ.. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το πρόεδρο και την οικογένεια Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Το νέο συμβόλαιο με γεμίζει με ακόμα περισσότερες ευθύνες και θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά με την παρουσία μου να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα και όλοι μαζί ενωμένοι να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε βάλει».
»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα