Παρέμεινε και επίσημα στον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το 2025 ο Καραχάλιος

Newsroom
Παρέμεινε και επίσημα στον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το 2025 ο Καραχάλιος

bet365

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το 2025 θα παραμείνει ο Ζήσης Καραχάλιος με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την συμφωνία με τον 26χρονο μέσο.

Ένας από τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα που έχουν ξεχωρίσει τόσο στο περσινό, όσο και στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Ζήσης Καραχάλιος. Ο 26χρονος μέσος με τις εμφανίσεις του έκανε τους Ηπειρώτες να κινηθούν άμεσα για την ανανέωση της συμφωνίας τους, κάτι που έγινε, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ως εξής: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ζήση Καραχάλιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Καραχάλιος εντάχθηκε στην ομάδα το 2021 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος συμβάλλοντας τα μέγιστα για την εκπληκτική περσινή πορεία του Π.Α.Σ. Έκανε ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 12 Σεπτεμβρίου του 2021 και συνολικά μετράει 33 συμμετοχές.

Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Π.Α.Σ.!

«Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου με γεμίζει περισσότερες ευθύνες»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Ζήσης μιλώντας στο pasgiannina.gr ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την φανέλα του Π.Α.Σ. Γιάννινα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και η ανανέωση αυτή με γεμίζει με ακόμα περισσότερες ευθύνες ώστε όλοι μαζί να δώσουμε περισσότερες χαρές στον κόσμο της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα